05 / 05 / 2024

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.



Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde üçüncü ve dördüncü etabın yıkım işlemine, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Bahaş Holding-FKG İnşaat-STTA İnşaat yöneticileri ve basın da katılım gösterdi. 

Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etapta 56 konuttan meydana gelen alanın dönüştürülmesi amacıyla yıkımı gerçekleştirildi. Toplam 5 bin 897 metrekarelik arsada dönüşüm bitirildiğinde 120 konut hayata geçirilmiş olacak. 4. etap kapsamında ise 206 konut yıkıldı. Proje tamamlandığında bu 18 bin 269 metrekare büyüklüğe sahip arsada daireler ve ticari alanlar dahil toplam 450 adet ünite yapılacak. 

Bahaş Holding her iki etapta toplam 262 konutun dönüşümünü gerçekleştirerek 570 yeni daire ve ticari birim inşa edecek.

- Toplam 800 riskli daire dönüşecek

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, projenin tamamlanmasıyla beraber 65 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda toplam 800 riskli konutu dönüştürmüş olacaklarının altını çizdi.

Bahadır, kentsel dönüşüm bölgesindeki yatırımlarını hızla sürdürdüklerine, aynı zamanda da pek çok yeni proje için çalıştıklarına vurgu yaparak büyük bir depremin beklendiği megakent İstanbul'daki riskli yapıları dönüştürmeyi görev olarak gördüklerinin altını çizdi.

"Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün önderliğinde start verilen toplu kentsel dönüşüm hareketiyle de bu bölgede güzel işler hayata geçirmek amacıyla yola çıktık" ifadelerini kullanan Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlanmasıyla 8 etap, 1.450 daire ve 50 ticari alandan meydana gelecek bir yapılaşma örneğinin hayata geçirilmiş olacağını dile getirdi.  

Geçen sene projenin 1. ve 2. etaplarının yıkımını tamamladıklarına vurgu yapan Bahadır, 1. etapta 110 konut ve 800 metrekare büyüklükteki ticari alanın dönüşümünün gerçekleştiğini; yüzde 60'lık kısmını bitirdikleri projeyi Eylül ayında teslim edeceklerini açıkladı. 2. etapta ise 50 konutun dönüştürüleceğini ve yerine 120 konutun yapılacağını belirtti. 

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!


Geri Dön