19 / 04 / 2024

Hilal Hill satılık

Hilal Hill satılık

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

City Hill Sancaktepe satılık daire!

2019 yılı Mart ayında teslimlerin gerçekleşeceği City Hill Sancaktepe projesi Kahramanlı Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. City Hill Sancaktepe satılık daire fiyatları 338 bin TL'den başlıyor.

Kartal Hill Residence satılık!

Kartal Hill Residence satılık dairelerin fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Residence Yakacık projesinde daireler Haziran 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık villa!

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık villa fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kameroğlu İnşaat projesi Pelican Hill Ihlamur Evleri, Nisan 2017'de teslim ediliyor...

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Yakacık Hill Kartal satılık!

Yakacık Hill Kartal satılık daire alanları 77,61 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika yakınlıkta bulunan proje 193 tane daireden oluşuyor.

Hill Kartal Rezidans satılık!

Hill Kartal Rezidans satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 lansman indirimiyle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Hill Kartal Yakacık satılık daire!

Hill Kartal Yakacık satılık daire alanları 77.61 ile 175.92 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 2 dakikalık mesafede olan projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanıyor.

Hill Kartal Evleri satılık!

Hill Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+1'den dublekse kadar farklı tipte tasarlandı. Aralık ayı sonunda satışa çıkacak proje Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı imzası taşıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık daire!

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık daire seçenekleri 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin 2016'da yapılması öngörülüyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık!

Toplam 112 adet villadan meydana gelen Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık daireleri 4+1,5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı.

Hilal Hill satılık Haberi

Hilal Hill satılık

Bahaş Holding tarafından riskli alanlarım dönüştürülmesi çerçevesinde üç alandaki yıkım tamamlandı. Şirket tarafından konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirildi ve Bahaş Holding'in start verdiği kentsel dönüşüm atağını hızla sürdürdüğü, Büyükçekmece ilçesindeki riskli binaları dönüştürdüğü ifade edildi. 

Kentsel dönüşümdeki uzmanlığı ile bilinen ve tecrübesiyle öne çıkan Bahaş Holding, FKG İnşaat ve STTA İnşaat Ortaklığı'yla beraber dün de Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde iki alandaki yıkımı daha yaptı. 

Peki Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman tamamlanacak? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesinde neler var? İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde üçüncü ve dördüncü etabın yıkım işlemine, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Bahaş Holding-FKG İnşaat-STTA İnşaat yöneticileri ve basın da katılım gösterdi. 

Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etapta 56 konuttan meydana...