24 / 04 / 2024

Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanacak!

Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen otel ihalesini kazanan Hilton Grubu adına işin yapımı için yetkili firmalarla resmi sözleşme imzalandı. Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanıp hizmete girecek.



Kasım ayının sonunda belediye encümeninde gerçekleşen ihalenin ardından geçtiğimiz hafta sonu da Hilton Garden Inn Oteli'nin yapımıyla ilgili KGM ve KGL Gruplarının konsorsiyumu ile gerekli anlaşma sağlandı. KGM Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Balıkesir'de yapılacak Hilton için KGL Grubu ile konsorsiyum kurduklarını ve Balıkesir'e güzel bir eser kazandırmak için çalışmalara başlayacaklarını belirtirken, KGL Yönetim Kurulu Başkanı da, uzun bir çalışma sonucu ihaleyi kazandıklarını ve bu nedenle keyifli olduklarını ifade etti. Sözleşmeyi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Osman Yenidoğan imzaladı. Yenidoğan, "Hem biz Hilton Otellerine hem Hilton Otelleri Balıkesir'e ciddi bir marka değeri kazandıracaktır. Otelin yapılacağı bölgede ciddi bir cazibe merkezi oluşturacağını düşünüyoruz. Halkımıza, Balıkesir'imize hayırlı, uğurlu olsun" dedi. 


Sabah Egeli


Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen otel ihalesini kazanan Hilton Grubu adına, işin yapımını üstlenen yetkili firmalarla resmi sözleşme imzalandı. Hilton Garden Inn Balıkesir, 18 ayda tamamlanıp hizmete girecek. Kasım ayının sonunda belediye encümeninde yapılan ihalenin ardından geçen hafta sonu da Hilton Garden Inn Oteli'nin yapımıyla ilgili KGM ve KGL gruplarının konsorsiyumuyla gerekli anlaşma sağlandı. KGM Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karakaya, Balıkesir'de yapılacak Hilton için KGL Grubu ile konsorsiyum kurduklarını ve kente güzel bir eser kazandırmak için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Karakaya, "Ortağımızla birlikte Hilton Garden Inn'ı 18 ay gibi bir sürede Balıkesir'e kazandıracağız" dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Osman Yenidoğan, sözleşmeyi imzaladı. Yenidoğan, "Büyükşehir olma noktasında özellikle alt yapı ve hizmet standartları anlamında eksiklerimizi gidermek için çalışmalar yaptık. Hem biz Hilton Otelleri'ne hem Hilton Otelleri Balıkesir'e ciddi bir marka değeri kazandıracak. Otelin, yapılacağı bölgede ciddi bir cazibe merkezi oluşturacağını düşünüyoruz" diye konuştu.


Geri Dön