23 / 04 / 2024

Honda City'de büyük zam öncesi son fırsat! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Honda City'de büyük zam öncesi son fırsat! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Honda City Türkiye'de 219 bin Türk Lirası gibi oldukça uygun sayılabilecek bir fiyattan satışa girmişti. Fakat geçen yıllar içinde modelin fiyatının 500 bin TL'yi geçmiş olduğunu görüyoruz. Ayrıca önümüzdeki ay araca bir zam daha gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...



Honda City kendi segmentinde  daha çok Fiat Egea, Renault Taliant gibi araçlarla rekabet halinde. Her ne kadar modelin fiyatı bu araçlardan yüksek olsa da, özellik bakımından da bir adım önde gibi duruyor. Bu sayede de aradaki farkı kapatıyor. 

Honda City'nin özellikleri

Öncelikle City, giriş paketinde manuel yerine tam otomatik şanzıman ile birlikte geliyor. Ayrıca City'de diğer araçlara kıyasla oldukça büyük bir multimedya ekranı yer alıyor. Daha birçok farklı özelliği bulunan otomobilin fiyatı bütün bunları üst üste eklediğimiz zaman biraz artıyor. Honda City'nin giriş paketi Türkiye'de 550.200 TL’lik bir fiyat etiketi ile satılıyor. Ayrıca Honda, Türkiye’de City için sadece iki donanım seçeneği sunuyor.

"Kasım ayında zam gelecek" iddiası

Fakat bu fiyatın Ekim ayı fiyatı olduğunu belirtmekte fayda var. Çünkü Kasım ayında Honda'nın fiyatlarına zam yapacağı iddia ediliyor. Eğer bu dedikodu doğruysa Honda City'i bu fiyattan satın alabilmek için son birkaç gün olduğunu söyleyebiliriz. Fakat şirketten fiyatların zamlanacağına dair resmi bir açıklama yapılmadığını da belirtmek gerekir. Belki de bu iddia sadece bir dedikodudan ibarettir ya da gerçekten Kasım ayında fiyatlar değişebilir. Bu durumu bekleyip görmek gerekir. Fakat riske girmek istemeyen araç alıcılarının ellerini çabuk tutması gerektiğini de belirtmek gerekiyor.


Geri Dön