28 / 03 / 2024

Honda CR-V fiyatları yenilendi! Bu fiyatlar kaçmadan alın! İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V fiyatları yenilendi! Bu fiyatlar kaçmadan alın! İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu bulunan Honda CR-V'nin Haziran ayı fiyatları belli oldu! Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! Peki, Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...



Honda CR-V'nin Haziran ayı fiyatları resmen belirlendi! Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! Honda CR-V'nin Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu var.  19 inç jantlar, aktif ön ızgara ve panoramik açılabilir cam tavan ile ilgi toplayan Honda CR-V, iç hacimi ile de sürücülerin kalbini kazanmayı başardı. Honda CR-V, özel olarak geliştirilen aktif ön ızgarası ile motorun ideal sıcaklıkta çalışmasına imkan sağlayarak yakıt tüketimini en aza düşürmeyi amaçlıyor.

Honda CR-V fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Honda CR-V! İşte 9 Nisan fiyat listesi... 1.5 L VTEC Turbo Motor ile kalitesini katlayan Honda CR-V, VTEC teknolojisi sayesinde benzin ve hava karışımını ideal düzeyde tutuyor bu şekilde 193 PS ve 243 Nm tork üretip az yakıt tüketiyor. CR-V, Honda mühendisliği ile üretilen i-MMD teknolojisine sahip 2.0 litrelik hibrit ile düşük yakıt tüketimi ve yüksek performansı bir arada sağlıyor.

Honda CR-V’nin özel 4x4 çekiş teknolojisi ile tekerleklerin çekiş gücünü takip ettiği gibi kayıp algıladığında durumda da devreye girip telafi için müdahalede bulunuyor.

Peki, Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön