20 / 04 / 2024

Honda CR-V’ye 34 bin TL zam geldi! İşte Honda CR-V'nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Honda CR-V’ye 34 bin TL zam geldi! İşte Honda CR-V'nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil üreticisi Honda’nın 1996 yılından bu yana satışta olan kompakt SUV modeli CR-V’ye ekim ayında zam geldi. İşte, Honda CR-V’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…



Honda CR-V’ye 34 bin TL zam geldi! İşte Honda CR-V nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Aktif ön ızgara, 19 inç özel jantlar ve panoramik açılabilir cam tavan gibi birçok özelliği bünyesinde bulunduran Honda CR-V, keskin hatları sayesinde düşük rüzgar sürtünme katsayısıyla aerodinamik olarak beğeni topluyor.

Honda CR-V, özel geliştirilen aktif ön ızgarası ve otomatik kanatçıkları sayesinde motorun ideal sıcaklıkta çalışmasını sağlayıp yakıt tüketimini düşürmeyi başarıyor.

Geniş iç hacmiyle 5 kişinin rahatça seyahat etmesini sağlayan CR-V, panoramik açılabilir cam tavanı sayesinde de gün boyunca araç içinin aydınlık olmasına olanak tanıyor.

1.5L motor, VTEC teknolojisi sayesinde benzin ve hava karışımını ideal düzeyde tutan Honda CR-V, 193 beygir güç ve 243 Nm tork üretip yakıt tasarrufunda da muadillerinin önüne geçiyor.

Özel 4x4 çekiş teknolojisi, tekerleklerin çekiş gücünü takip eden Honda CR-V, kayıp algıladığında ise devreye girip telafi için müdahale ediyor.

Peki Honda CR-V’nin teknik özellikleri neler? İşte, Honda CR-V’nin teknik özellikleri ve 1 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön