20 / 05 / 2024

Honda faizleri sıfırladı! İşte Honda Civic kampanya detayları...

Honda faizleri sıfırladı! İşte Honda Civic kampanya detayları...

Tercihini Honda Civic'ten yana kullanmak isteyenlere özel Honda, faizleri sıfırladı. Peki Honda Civic fiyatlar ne oldu? İşte Honda Civic modelinin kampanya detayları...



Küresel çapta yaşanan tedarik sorunları nedeniyle otomobil fiyatları ciddi oranlara yükseldi. Bu durumda da otomobil satışları azalmaya başladı.

Otomobil sektörünü yeniden hareketlendirmek isteyen otomobil markaları, bazı araba modellerinde kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu otomobil markalarından biri de, ülkemizde büyük bir pazar payının sahibi olan Honda'dan geldi.

Honda faizleri sıfırladı! İşte Honda Civic kampanya detayları...

Honda, Civic modeli için başlattığı kampanyasını Mart ayı süresince devam ettireceğini açıkladı. Kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken şey, Honda yetkili satıcılarına gitmek.

Honda Civic modeli, etkileyici dış tasarımı, eşsiz renkleri ve konforlu iç mekanıyla otomobil sevenlerin dikkatlerini üzerine toplamayı başarıyor. Yüksek donanımı ve Mart kampanyasıyla da her kesime hitap etmeyi amaçlıyor.

Peki Honda Civic'in Mart ayı boyunca devam edecek kampanyasında son durum nasıl? Kampanya Civi'in hangi donanımları için geçerli? İşte sorularının cevabı...


Geri Dön