26 / 04 / 2024

Huawei Band 4 Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Huawei Band 4 Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Son zamanların en popüler teknolojik ürünlerinden olan akıllı saatler şık tasarımları ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Giyilebilir Teknoloji olan akıllı saatlerde Huawei Band 4 Pro uygun fiyatıyla tercih ediliyor. Peki, Huawei Band 4 Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Huawei, teknolojik akıllı cihazları ile telefondan tablete pek çok alanda farklı cihazlar üretiyor ve geliştirdiği fiyat-performans ürünleri ile her bütçeden kullanıcıya hitap ediyor. Markanın en sevilen ürünlerinden olan Huawei Band 4 akıllı bileklik, gelişmiş fonksiyonel özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not alıyor. 

HUAWEI Band 4 Pro, mükemmel renklere ve çarpıcı kontrasta sahip 0.95 inç AMOLED dokunmatik ekranıyla size mükemmel bir görsel deneyim sunuyor. Pink Gold, Cinnabar Red, Graphite Black renkleriyle satışa sunuluyor. 

Huawei Band 4 Pro ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

HUAWEI Band 4 Pro, tek seferlik SpO2 seviye ölçümünü destekliyor ve ihtiyacınız olan her yerde kandaki oksijen seviyenizi tespit etmenize yardımcı oluyor. 

HUAWEI TruSeen 3.5, profesyonel optik cihazlar, işlemciler ve yapay zeka algoritması sayesinde, kalp atış hızını doğru bir şekilde izliyor. Nabzınız sınırı aşarsa akıllı titreşim hatırlatıcıları devreye giriyor. 


Geri Dön