17 / 04 / 2024

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun kimdir? Hüdaverdi Dursun inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Seha Yapı'da mimar olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, ne zaman Genel Müdür oldu?



Hüdaverdi Dursun kimdir?

Hüdaverdi Dursun, 1973 yılında Almanya doğumlu. Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Hüdaverdi Dursun, bugün Seha Yapı Genel Müdürü.


İş hayatına 1997 yılında Ertem İnşaat’ta Saha mühendisi olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, 1999 yılında İttifak Grubu şirketlerinden Seha İnşaat A.Ş.’de Mimar olarak göreve başladı. 


2000 yılında Şantiye şefliğine atanan Hüdaverdi Dursun, 2008 yılından 2010 yılı Eylül ayına kadar ince yapıdan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.


Hüdaverdi Dursun, 2010 Ekim ayından itibaren ise Seha Yapı Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Spor yapmayı, sinemaya gitmeyi seven Hüdaverdi Dursun, evli ve 2 çocuk babası.


Seha Yapı Tarihçe

Seha Yapı 1978 yılında kuruldu. 1987 yılına kadar inşaat ve harita mühendislik hizmetlerinin yanında yapı taahhüt hizmetleri ile faaliyetlerini sürdürdü.


1987 yılından sonra orta ölçekli müteahhitlik hizmetlerine başlayan Seha Yapı, 1992 yılında İttifak Grubuna katılmasıyla birlikte büyük ve önemli projelerde başarılar kazandı.


Yapı sektörünün her alanında uluslararası ölçekte çözümler sunabilmeyi kendisine ilke edinen Seha Yapı, 1978'den bu yana, toplu konut projeleri, spor tesisleri gibi pek çok farklı bina inşa ediyor.




Hüdaverdi Dursun: Seha Yapı Konya'nın çehresini değiştiriyor!
Hüdaverdi Dursun: İstanbul'da büyük bir projeyle başlamak istiyoruz!
İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı İstanbul yolunda!




Geri Dön