23 / 04 / 2024

Hükümetin peş peşe yaptığı açıklamalardan sonra gram altının fiyatı fırladı! İşte gram altında oluşan son dakika rakamı

Hükümetin peş peşe yaptığı açıklamalardan sonra gram altının fiyatı fırladı! İşte gram altında oluşan son dakika rakamı

Yüksek dolar ve enflasyona ilişkin peş peşe açıklanan önlem paketlerinden sonra gram altının fiyatı fırladı. Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi ve kredi kartlarının limit ve vade sınırı düzenlemesi altın piyasasını etkiledi. İşte gram ve çeyrek altında oluşan son dakika fiyatları...



Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ekonomiye ilişkin adımları peş peşe duyurmasının ardından bin liranın altına gerileyen gram altın yeniden bin lira sınırını aşarak 1038 liraya kadar yükseldi.

Çeyrek altın ise bin 696 liradan işlem görürken, açıklamalar öncesinde bin 640 liraya kadar gerilemişti.

Yarım altın 3 bin 394 lira, cumhuriyet altını ise 6 bin 763 liradan satılıyor.

Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,40 artışla 1 milyon 22 bin 700 liraya çıktı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön