24 / 04 / 2024

Hükümetten açıklama: EYT yasallaşıyor!

Hükümetten açıklama: EYT yasallaşıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "EYT'yi yasalaştıracağız. 5 adımdan 4 tanesini gerçekleştirdik. EYT'yi şubat ayı içinde yasalaştırıp, mart ayı içinde de maaşlarını almalarını gerçekleştirmiş olacağız" dedi.



AKP Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Meclis'te kameraların karşısına geçti.

AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemeyi içeren kanun teklifini gelecek hafta TBMM Başkanlığına sunacaklarını ifade etti.

MART AYINDA MAAŞLAR ALINACAK

Hükümetten açıklama: EYT yasallaşıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT ile ilgili teknik sürecin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bittiğini dile getirdi.

Akbaşoğlu, "Önümüzdeki hafta kanun teklifini Başkanlığımıza sunacağız. Şubat ayı içerisinde bunu Meclisin takdiriyle yasalaştırıp bütün EYT'li kardeşlerimizin mart ayında emeklilik maaşlarını almalarını hep beraber sağlayacağız." diye konuştu.

SAVUNMA SANAYİSİNDE DEVRİM


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön