19 / 04 / 2024

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 13 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 13 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta içinde peş peş zam geldi. Gelen zamlar sektöre damga vurdu. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 13 Ocak 2023 hurda fiyat listesi



Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zamlar geldi. Geşen zamlarla birlikte hurda fiyatları rekor kırdı. Güncel hurda fiyatları hurda işi yapanlar ve sektörü temsicileri tarafından araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar?Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Bugün demir hurda ne kadar? Bakır hurda fiyatları kaç TL?

Hurda fiyatları, hurda işi yapanlar ve sektötr temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları içerisinde en çok bakır ve demir hurdaların fiyatları araştırılıyor. 

Bakır ve demir hurda fiyatları ise bakır ve demirin günlük fiyatları üzerinden hesaplanıyor. Bakır ve dmeire gelen zam veya indirimler hurdaya ada aynı şekilde yansıyor.

Peki bakır hurda fiyatı ne kadar? Demir hurda fiyatı kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 2023 hurda fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 hurda fiyat listesi...


Geri Dön