25 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya hareketli başladı. Dün gelen zamdan sonra bugün de hurda fiyatlarına zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına bugün de zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda işi yapan vatandaşlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel hurda fiyatları kaç lira oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatları, bakır ve demirin güncel fiyatları üzerinden şekilleniyor. Bugün bakır fiyatları Çin'de beklenenden iyi gelen imalat faaliyeti verilerinin talep umutlarını desteklemesinin ardından yükseldi.

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ 07.05'te yüzde 0,8 artışla 9.032,50 dolar/tona yükseldi. Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Nisan vadeli bakır, yüzde 1,7 artışla 69.870 yuan/tondan (10.106,75 dolar) işlem gördü.

Demir cevheri vadeli işlemleri de Çin'in beklenenden iyi gelen imalat faaliyeti verilerinin dünyanın en büyük çelik üreticisinden talepte artış beklentilerini canlandırmasıyla arttı.

Demir fiyatlarına dün gelen zamlardan sonra bugün sakinliğini koruyor. Bugün sadece Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi. 

Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi...


Geri Dön