26 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan: Türkiye'nin ilk spor hastanesi Bayraklı'da kurulacak!

Hüseyin Aslan: Türkiye'nin ilk spor hastanesi Bayraklı'da kurulacak!

DSP Bayraklı adayı Seyithan ' ın ailesini Hüseyin Aslan, Mısır'daki müsabaka sırasında hayatını kaybeden tekvandocu ziyaret etti, Türkiye ' nin ilk spor hastanesini Bayraklıya kuracaklarını söyledi...



DSP Bayraklı adayı Seyithan'ın ailesini Hüseyin Aslan, Mısır'daki müsabaka sırasında hayatını kaybeden tekvandocu ziyaret etti, Türkiye'nin ilk spor hastanesini Bayraklıya kuracaklarını söyledi.


DSP Bayraklı adayı ve Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Mısır'daki müsabaka esnasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 21 yaşındaki Seyithan'ın ailesini ziyaret etti, anne, baba ve kardeşinin acılarını paylaştı. Çay Mahallesi'ndeki baba evinde Seyithan'ın bir spor şehidi olarak anılması gerektiğini ifade eden Aslan, "Evladımız gönül verdiği bir sporda önemli başarılar elde etmiş ve milli düzeye ulaşmıştı. Ülkesini uluslararası alanda temsil hakkı kazanacak kadar yetenekli ve çalışkandı. Annesi Dilek Hanım, babası Erdal Bey derin üzüntü içinde. Bilsinler ki bizler onların her zaman yanındayız" dedi. 


Türkiye'deki en büyük eksikliğin spor hastanesinin bulunmaması olduğunu kaydeden Aslan, şöyle dedi: "Göreve geldiğimizde Türkiye'nin ilk spor hastanesini Bayraklı'da kurarak, Seyithan'ın ismini öliimsüzleştireceğiz. Ayrıca spor tesisleri de yine önceliklerimiz arasında olacak. 


Bu sayede Seyithan'ın izinde nice Bayraklı gencini başarıya taşıyacağız." Aslan, seçim çalışmalarına henüz çok kısa bir süre önce başlamış olmasına rağmen isminin Türkiye'nin güvenilir ve ciddi araştırma kuruluşlarının anketlerinde ilk sırada yer aldığını da savundu, "Bayraklılı hemşehrilerimin bu güvenini boşa çıkarmayacağım. 31 Mart'tan itibaren Bayraklı'da hizmeti hakim kılacağım" diye konuştu. 


Sabah Egeli 


Geri Dön