27 / 04 / 2024

Hüseyin Saraç kimdir?

Hüseyin Saraç kimdir?

Konya Kızılören Belediye Başlanı Hüseyin Saraç kimdir? Hüseyin Saraç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Saraç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Saraç...



Hüseyin Saraç kimdir?

Hüseyin Saraç, 1965 Konya Meram Kızılviran(kızılören) kasabasında doğdu. İlkokulu Çumrada ortaokulu konyada okudu. 1982-1983 Konya Ticaret Lisesi mezunu olup, 1989 yılı Ağustos ayına kadar serbest muhasebeci olarak çalışmakta iken Selçuklu Belediyesine memur olarak başladı. 


Belediyede İktisat Ve Küşat Müdürlüğünde şeflik, Hesap İşleri Müdürlüğünde Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Şefliği gönevlerinde bulundu. 1993 yılında Selçuklu Belediyesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Hastane Müdürü olarak atandı. 


1998 yılı ağustos ayında hastanenin özelleştirilmesinden dolayı Belediyeye Zabıta Müdürlüğünde görevlendirildi. 1999 yılında Belediyenin Spor Müdürlüğüne görevlendirilerek 10 yıl Selçuklu Belediye Spor Müdürlüğü ve Spor Kulüp yöneticiliği görevlerinde bulundu. 


2009 yılı mahalli idareler seçiminde Kızılören halkının teveccühleri ile Kızılören Belediye Başkanı seçilerek göreve başladı. 


Üniversite işletme mezunu olup, evli 5 çocuk babasıdır.


Konya Bilim Merkezi'ni 72 bin 881 kişi ziyaret etti!



Geri Dön