18 / 04 / 2024

Hüseyin Taklacı TOKİ'yi ziyaret etti!

Hüseyin Taklacı TOKİ'yi ziyaret etti!

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, TOKİ ziyaretlerindeki amaçlarının üyelerine mülkiyetinin kendilerinin olduğu sanayi bölgesinde işyeri sahibi olmalarını istediklerini söyledi.




Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ'yi ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan  Ankara  Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı,  TOKİ  ziyaretlerindeki amaçlarının üyelerine mülkiyetinin kendilerinin olduğu sanayi bölgesinde işyeri sahibi olmalarını istediklerini söyledi. 

Başkan Taklacı, amaçlarının üyelerinin ödeyebilecekleri şekilde ekonomik yönden sıkıntıya düşmeden ucuza işyeri sahibi olmalarını istediklerini belirtirken her türlü sosyal donatı alanı olan ve tüm sanayi bölgesi destek ve teşviklerinden yararlanan ikinci bir mobilya sanayi bölgesi yapmak istediklerini vurguladı. Bu isteklerini TOKİ başkanına ilettiklerini söyleyen Başkan Taklacı, Siteler'deki üretim yapan mobilyacı esnaf ve sanatkara yardımcı olunmasını ve desteklenmesini ilettiklerini dile getirdiklerini söyledi. Siteler'deki mobilyacı esnaf ve sanatkarın devlete hiç yük olmadan kendi yağı ile kavrulmaya çalıştığını, devlet destek ve teşviklerinden de yararlanmadıklarını belirti. Siteler'in ülkemiz ekonomisine sağladığı istihdam ve ekonomik girdi sinin de yadsınamayacağını belirti. Başkan Taklacı, bu isteklerini her zaman dile getirdiklerini tüm ilgili makam ve birimlere ilettiklerini belirtirken, hükümetinde kendilerine destek vermesini istedi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a da içten ve samimi karşılamaları için teşekkürlerini iletti. 



Ticari Hayat


Geri Dön