25 / 04 / 2024

Hüseyin Tanrıverdi: İZBAN projesi Manisa'ya da uzanacak!

Hüseyin Tanrıverdi: İZBAN projesi Manisa'ya da uzanacak!

Hüseyin Tanrıverdi, İzmir 'de uygulanan İZBAN projesinin Manisa 'ya da uzanacağını açıkladı. Tanrıverdi, proje sayesinde İzmir 'e ve hava alanına ulaşımın rahatlayacağını da dile getirdi.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, İzmir'de uygulanan İZBAN projesinin Manisa'ya da uzanacağını açıkladı. Tanrıverdi, proje sayesinde İzmir'e ve hava alanına ulaşımın rahatlayacağını dile getirdi. 

Ak Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa ve ilçelerde yayın hayatını sürdüren gazetelerin imtiyaz sahibi, genel yayın yönetmenleri ve muhabirleri ile Saruhan Otelde akşam yemeğinde buluştu. 


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tanrıverdi, konut sıkıntısıyla ilgili büyükşehir belediyesi ve  TOKİ  aracılığıyla konut yapacaklarını söyledi.  İzmir  ve hava alnına ulaşımla ilgili hafif raylı sistemin hayata geçeceğini ifade eden Tanrıverdi, İzmir'de uygulanan İZBAN projesinin Manisa Garı'na da uzanacağını söyledi. Planlamaya göre Torbalı-Selcuk Banliyö Hattı, Aliaga-Bergama Banliyö Hattı, Menemen-Manisa Banliyö Hattı oluşturulacak. 


Milat


Geri Dön