25 / 04 / 2024

Huzurlu İnşaat'tan 120 ay vadeye 0 peşinat kampanyası!

Huzurlu İnşaat'tan 120 ay vadeye 0 peşinat kampanyası!

Huzurlu İnşaat, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. Projesinde 120 ay vadeye 0 peşinat uygulanıyor.



Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde konumlandırdığı 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan "Huzurlu Marmara" projesi, Emlak Konut GYO liderliğinde Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyelerinin başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. 


GÜVENİN GÖSTERGESİ 

Dükkanlar ve sınırlı sayıdaki 2+1 daireleri 374 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunan ve kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, 120 ay vadeye sıfır peşinat uyguluyor. Kampanyanın, Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güvenin göstergesi olduğunu belirten Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Düzenlediğimiz tarihi kampanya ile yatırımcıya 10 yıl vade sıfır peşinat avantajı sunuyoruz. Daha önce peşinat ve yüksek faiz oranlan nedeniyle konut sahibi olamayan vatandaşlar bu kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek" ifadelerini kullandı. 


KIRA ÖDER GİBİ 

Düzenledikleri kampanya ile vatandaşların gerçek anlamda kira ekler gibi ev sahibi olma imkanına kavuşacağını belirten Bayram Bıyıklı, "Yatırımcıları sevindiren kampanyanın vatandaşa uygun şartlarda konut edindirme avantajının yanı sıra sektöre de büyük ivme kazandıracaktır" şeklinde konuştu. 

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Huzurlu Marmara, toplu taşıma imkanlarının yer aldığı İstanbul'un en işlek ulaşım aksı E5'e, sağlık ve eğitim kurumlarına ve AVM'lere yakınlığı ile dikkat çekiyor. 


KONUMUYLA AVANTAJLI 

Bevlikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, Türkiye'nin en büyük liman işletmesi olan Ambarlı Limanı, İstanbul Marina, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonlann çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, konumuyla yatırmasına büyük avantaj sağlıyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.


www.huzurluinsaat.com


Yeni Akit


Geri Dön