25 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara'da 120 ay vade 0 peşinat kampanyası!

Huzurlu Marmara'da 120 ay vade 0 peşinat kampanyası!

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan “Huzurlu Marmara" projesi tarihi kampanya ile bölgenin en gözde projesi oldu. Firma, 120 ay vadeye 0 peşinat uygulayarak konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.



Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan “Huzurlu Marmara" projesi tarihi kampanya ile bölgenin en gözde projesi oldu. Dükkanların yanı sıra sınırlı sayıdaki daireleri 374.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunan ve kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren firma, 120 ay vadeye 0 peşinat uygulayarak konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.


Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasına özel sektör olarak destek veren Huzurlu İnşaat’ın Marmara projesi yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih edenlerin buluşma noktası olarak nitelendirilen proje Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı daireler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunulurken dükkan satışları da başladı,

BIYIKLI; “YATIRIMCI KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLABİLECEK"

120 ay vade sıfır peşinat ile başlatılan avantajlı kampanya, Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güvenin göstergesi olduğunu belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Düzenlediğimiz tarihi kampanya ile yatırımcıya 10 yıl vade 0 peşinat avantajı sunuyoruz. Daha önce peşinat ve yüksek faiz oranları nedeniyle konut sahibi olamayan vatandaşlar bu kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Böylelikle vatandaşlarımız için gerçek anlamda kira öder gibi ev sahibi olabilmenin önü düzenlediğimiz kampanya ile açılmış olacak. Yatırımcıları sevindiren kampanyanın vatandaşa uygun şartlarda konut edindirme avantajının yanı sıra sektöre de büyük ivme kazandıracaktır" dedi.

BENZERSİZ ÖDEME KOLAYLIĞI

27.000 metrekare arsa, 18,320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu Projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Huzurlu İnşaat, Marmara projesinde yatırımcılara kredili alımlarda benzersiz ödeme kolaylığı sağlıyor. Projeden yatırım yapacak alıcılar anlaşmalı bankalar aracılı ile 0 peşinat ve 120 ay vade ile konut sahibi olabilecek. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar projeye olan ilgiyi artırırken, Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 2+1 daireler 374.000 TL'den başlangıç gösteriyor.


Yeni Akit Ek


http://huzurlumarmara.com/


Geri Dön