19 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara konut satışları

Huzurlu Marmara konut satışları

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan “Huzurlu Marmara" projesi tarihi kampanya ile bölgenin en gözde projesi oldu. Firma, 120 ay vadeye 0 peşinat uygulayarak konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

Portre Marmara projesindeki 100 adet daire satışta! Yeni proje!

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı ortaklığında İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen Portre Marmara projesi satışa çıktı. Peki, Portre Marmara konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu ile 4 ilde konut fiyatları arttı!

Kuzey Marmara Otoyolu, güzergahı üstündeki Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya‘da konut fiyatlarını artırıyor...

Doğu Marmara'da Temmuz'da 7 bin 972 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü Doğu Marmara Temmuz ayında gerçekleşen konut satışlarını açıkladı..

Marmara'da 19 yılda 600 bin konut yenilendi!

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 19 yıl geçti. 19 yılda kentsel dönüşüm projelerine hız verildi. Marmara genelinde 600 bin konut kentsel dönüşümle yenilendi.

Doğu Marmara Bölgesi'nde Haziran ayında 7 bin 27 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Haziran ayında 7 bin 27 konut satışı gerçekleştirildi. 

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Konut yatırımcısı Trakya ve Güney Marmara’ya yöneliyor!

Konut kredilerindeki faiz oranlarındaki yükseliş, gayrimenkul piyasasında da paranın seyrini değiştirdi. Yatırımcı Trakya ve Güney Marmara’ya yönelmeye başladı. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Huzurlu Marmara fiyat ve ödeme planı!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da kampanyalı fiyat ve ödeme olanakları sunuluyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Huzurlu Marmara kampanyalı ödeme planı 2018!

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor..

Huzurlu Marmara konut satışları Haberi

Huzurlu Marmara konut satışları

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan “Huzurlu Marmara" projesi tarihi kampanya ile bölgenin en gözde projesi oldu. Dükkanların yanı sıra sınırlı sayıdaki daireleri 374.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunan ve kısa sürede hızlı bir satış gerçekleştiren firma, 120 ay vadeye 0 peşinat uygulayarak konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.


Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasına özel sektör olarak destek veren Huzurlu İnşaat’ın Marmara projesi yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih edenlerin buluşma noktası olarak nitelendirilen proje Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı daireler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunulurken dükkan satışları da başladı,

BIYIKLI; “YATIRIMCI KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLABİLECEK"

120 ay vade sıfır peşinat ile başlatılan...