29 / 03 / 2024

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Marmara Bostancı

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?



Huzurlu İnşaat imzası ile Kadıköy'de hayata geçirilen Huzurlu Marmara Bostancı projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıypr. Projede ayrıca çatı dubleksi daireler de bulunuyor. Tek blok halinde yükselen projede inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?
Huzurlu Marmara Bostancı projesi Bostancı iskelesine yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje E-5’e 500 metre, İDO iskelesine 250 metre, yüksek hızlı trene 150 metre, Kadıköy-Pendik metrosuna 500 metre, yapımı süren Bostancı-Sabiha Gökçen-Çekmeköy metrosuna 100 metre, minibüs yoluna da sadece 50 metre mesafede yer alıyor. Huzurlu Marmara Bostancı projesi Sabiha Gökçen Havalimanı ise 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Huzurlu Marmara Bostancı projesinin çevresinde ilkokuldan liseye birçok özel okul yer alıyor. Bağdat Caddesi’ne 250 metre mesafede yer alan proje Bostancı çarşısına ise sadece 150 metre mesafede konumlanıyor. 

Huzurlu Marmara Bostancı harita

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

Huzurlu Marmara Bostancı adres: Bostancı Mahallesi Bahçeler Arası Sokak No.7 Kadıköy / İSTANBUL

Web:http://www.huzurlubostanci.com/
Tel: 444 4 136 


projeye sor



Geri Dön