28 / 03 / 2024

Hyundai Bayon'dan 26 bin TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Hyundai Bayon'dan 26 bin TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Hyundai, Bayon modelinde tam 26 bin TL'lik indirim yaptı. SUV modeli otomobil satın almak isteyenler, Hyundai'nin indirimli fiyat listesini görünce bayilere koşacaksınız. Bu fiyatlarla, stoklar hızla eriyor. Peki Bayon modelinin fiyat listesi nasıl? İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...



Güncel kur ile yaşanan belirsizlik Türkiye'de otomobil pazarlarına da olumsuz yansıdı. Tedarik sorunları otomobil fiyatlarının ciddi oranlarda artmasına neden oldu. Hal böyle olunca sıfır otomobil pazarlarıda durma noktasına geldi. Güney kore otomobil üreticisi olan Hyundai mart ayına özel, Bayon modelinde bir indirim kampanyası düzenlediğini duyurdu. 

Hyundai Bayon dan 26 bin TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Eğer sıfır otomobil satın almak gibi bir niyetiniz varsa, Hyundai Bayon modelinin fiyat inceleyebilirsiniz. Hyundai Bayon fiyat etiketleri bu indirim kampanyası ile ciddi oranlarda düşüş gösterdi. Bayon modeline tam 26 bin TL'lik indirim uyguladı.

Hyundai'nin Türkiye'de otomobil fabrikaları bulunuyor. Bayon'da Türkiye'de üretilen bir otomobil modeli olduğu için fiyatının daha uygun olması bekleniyor. Ancak durum öyle değil, bakıldığında Bayon modelinin şu anki indirimli fiyatı bile ilk çıkış fiyatından iki kat daha artmış durumda.

Peki, Hyundai Bayon modelinin indirimli fiyat listesi nasıl? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...


Geri Dön