29 / 03 / 2024

Hyundai Bayon'dan kampanya! 2022 Mart fiyat listesi!

Hyundai Bayon'dan kampanya! 2022 Mart fiyat listesi!

Hyundai Türkiye fabrikalarında üretimini gerçekleştirdiği  B sınıfı SUV modeli Bayon'un mart ayına ilişkin güncel fiyat listesini açıkladı. İşte güncel fiyat listesi...



Güncel kur ile yaşanan belirsizlik Türkiye'de otomobil pazarlarına da olumsuz yansıdı. Tedarik sorunları otomobil fiyatlarının ciddi oranlarda artmasına neden oluyor. 2022 model otomobil almak isteyenler fiyat etiketlerini görünce, sıfır otomobil hayallerini erteliyorlar.

Hal böyle olunca sıfır otomobil pazarlarıda durma noktasına geliyor. Güney kore otomobil devlerinden olan Hyundai mart ayına özel Bayon modelinde bir indirim kampanyası düzenlediğini duyurdu. 

Hyundai Bayon dan kampanya! 2022 Mart fiyat listesi!

Eğer sıfır otomobil satın almak gibi bir niyetiniz varsa, Hyundai Bayon modelinin fiyat etiketine göz atabilirsiniz. Hyundai Bayon fiyat etiketleri bu indirim kampanyası ile ciddi oranlarda düşüş gösterdi. Hyundai Bayon, B sınıfı SUV modeli bir otomobil.

Hyundai Bayon dan kampanya! 2022 Mart fiyat listesi!

 

Ülkemizde SUV modellerinin fiyat etiketleri oldukça pahalı, SUV modellerinin en uygun fiyatı bile yaklaşık 400 bin TL'den başlıyor. Hyundai'nin Türkiye'de otomobil fabrikaları bulunuyor. Bayon'da Türkiye'de üretilen bir otomobil modeli olduğu için fiyatının daha uygun olması bekleniyor. Ancak durum öyle değil bakıldığında Bayon modelinin şu anki indirimli fiyatı bile ilk çıkış fiyatından iki kat daha artmış durumda.

Peki Hyundai Bayon mart ayı fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...


Geri Dön