19 / 04 / 2024

Hyundai Tucson 2022 Mart fiyat listesi!

Hyundai Tucson 2022 Mart fiyat listesi!

Hyundai SUV sınıfı Tucson modellerinin mart ayı fiyat listesi belli oldu. Peki Hyundai Tucson modeli fiyat listesinde son durum ne? İşte 2022 mart ayı fiyat listesi...



Hyundai Tucson 2022 Mart fiyat listesi!

Küresel çapta yaşanan tedarik sorunları ve ekonomik belirsizlik diğer sektörleri etkilediği gibi otomotiv sektöründe olumsuz etkiledi. Bu durumda otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladılar.

Otomobil markaları mart ayına özel fiyat listesini yenilediler. Bu markalardan bir taneside Hyundai oldu. Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, Tucson modelinin fiyat listesini güncelledi. Ancam şubat ayında fiyat listesinde yaşanan düşüş şu anda ise yerini zamlara bıraktı. Hyundai Tucson modeli cep yakmaya devam ediyor. Otomobil fiyatlarındaki yükseliş müşterilerin otomobil hayallerini ertelemesine neden oldu.

Hyundai Tucson 2022 Mart fiyat listesi!

Hyundai Tucson modeli kampanyası

Hyundai'den şimdi Tucson modeli alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın. Kampanya mart ayı boyunca tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerli oluyor. 629 bin 957 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Peki Hyundai Tucson modeli mart ayı fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...


Geri Dön