27 / 04 / 2024

İBB'den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

İBB'den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

Tüm çalışanlara 27 bin lira promosyon İBB tarafından açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye ve şube çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödeyecek. Hemen bakın! İşte ayrıntılar...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve iştiraklerinin çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu alacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde polislere 27 bin lira terfi ücreti ödeneceği açıklandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'da belediyenin tüm çalışanlarına 27 bin lira maaş artışı yapılacağını duyurdu. İmamoğlu, "Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

POLİSE 27 BİN TL!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) polislerine müjde. Olağanüstü genel kurul, terfi görüşmesine ilişkin açıklama yaptı:

"Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin TL ödenmesi karara bağlanmıştır. Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir"

İBB den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONU

Emeklilerin maaş zammı alabilmeleri için son gün 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Bankalar Ziraat Bankası, Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING ve Yapı Kredi promosyon ücretlerini 10 bin TL'ye yükseltti. Maaş promosyonu talep eden emeklilerin hesapları, istedikleri bankaların hesaplarına yatırılmaya başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve iştirak şirketlerinde çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödemesi yapılacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde polis memurlarına da 27 bin lira promosyon ödemesi yapılacağı açıklanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, tüm belediye çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödemesi yapılacağını açıkladı.

İmamoğlu, "Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön