28 / 03 / 2024

İBB'den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

İBB'den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

Tüm çalışanlara 27 bin lira promosyon İBB tarafından açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye ve şube çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödeyecek. Hemen bakın! İşte ayrıntılar...



POLİSLERE DE 27 BİN LİRA

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) polis memurlarına güzel haber geldi. EGM maaş promosyonu görüşmeleri hakkında yaptığı açıklamada, "Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin TL ödenmesi karara bağlanmıştır. Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir" denilmişti.

İBB den müjde! Tüm çalışanlara 27 bin TL promosyon!

EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONU

Emeklilerin maaş promosyonu almaları için son gün 30 Eylül'e kadar uzatılmıştı. Ziraat Bankası, Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, ve Yapı Kredi bankaları promosyon ödemelerini 10 bin TL'ye kadar yükseltmişti. İstedikleri bankalara maaş promosyonu başvurusu yapan emeklilerin hesaplarına promosyonlar yatmaya başladı.

Evde bakım maaşları yattı mı? Ödemeler ne zaman yatacak? 2022 Evde bakım maaşı sorgulama!
Doların yıl sonunda göreceği rakam! 19 değil 21 değil o rakamı görecek! Acele edin, hemen siz de bakın!
Dolar pazartesi bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön