23 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu: Kartepe büyük bir ilçe olacak!

İbrahim Karaosmanoğlu: Kartepe büyük bir ilçe olacak!

Kartepe Fikir Kulübü’nün gerçekleştirdiği etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe’ye yapılacak olan yatırımlarla Kartepe’nin büyük bir ilçe olacağını söyledi.



Kartepe Fikir Kulübü’nün gerçekleştirdiği etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe’ye yapılacak olan yatırımlarla Kartepe’nin büyük bir ilçe olacağını söyledi


Kartepe Fikir Kulübü, büyük bir kahvaltı organizasyonu düzenleyerek Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman’ı ağırladı. Kartepe Fikir Kulübü Başkanı Abidin Akyol, Kartepe’nin mozaiği olduklarını belirterek, ülkenin böylesi önemli bir viraja girdiği dönemde güven ve istikrar ortamından yana olduklarını kaydetti.

 

EN GÖZDE İLÇE

Programda bir konuşma yapan Hüzeyin Üzülmez, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde başarılı işlere imza attıklarını da kaydetti. Kartepelilere kent merkezinin yapılacağı müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, Kartepe’nin özellikle 5-10 yıl içerisinde çok büyük bir ilçe olacağını belirtti ve “Kartepe, kent merkeziyle, ticaretiyle, kültürüyle ve barındırdığı tüm potansiyelleri ile ilimizin en gözde ilçelerinden olacak” dedi.



Kocaeli Manşet


Geri Dön