29 / 03 / 2024

İbrahim Uyan kimdir?

İbrahim Uyan kimdir?

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan kimdir? İbrahim Uyan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Uyan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Uyan...



İbrahim Uyan kimdir?

İbrahim Uyan, 1959 yılında Marmaraereğlisi´nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra, 1999 yılına kadar müteahhitlik ve armatörlük ile uğraştı. Evli ve üç çocuk babası.


1999 yılında, Ülke genelinde yapılan seçimlerde, Marmaraereğlisi halkının isteği ve desteğiyle Belediye Başkanlığına seçildi.


Belediye Başkanlığına seçildiğinde, hedefi; halkımızın iyi bir çevrede, zamanında ve yerinde hizmetlerle, huzur ve güven içinde yaşamasını ve İlçemizin Avrupa standartlarında şirin bir İlçe olmasını sağlamak olmuştur.


Belediye Başkanlığı döneminde, hedeflerinin büyük bir bölümünü gerçekleştirerek, yapmış olduğu icraatlar ve halka verdiği sözleri yerine getirmenin onuruyla, 28 Mart 2004 te yapılan seçimler sonucunda, 2.dönem , 29 Mart 2009 da yapılan seçimlerde 3.dönem Belediye Başkanlığına seçildi.


30 Mart 2014 yılında yapılan seçimlerde de halkımızın gösterdiği teveccüh ile 4. dönem Belediye Başkanlığına seçildi ve  görevine devam ediyor.


"Hizmet işi, ekip işidir" diyen Belediye Başkanı İbrahim UYAN, çalışmalarına büyük bir hızla devam etmektedir.


Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 7 milyon 575 bin TL'ye satılık arsa!



Geri Dön