25 / 04 / 2024

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...



Mukul Sharma tarafından paylaşılan detaylara göre; üretim ortağının adı henüz açıklanmadı. Fakat telefonun tasarımı, Realme’nin orta segment modellerine oldukça benziyor. Coca Cola markalı akıllı telefonun, arka panelinin sağ tarafında büyük bir logo yer alıyor. Cihazın, ikili kamera kurulumuna sahip olduğu da ortaya çıkan görüntülerden açıkça anlaşılıyor.

 

Coca-Cola markalı ilk akıllı telefonun, şirketin temasıyla uyumlu olacak şekilde geliştirildiği konuşuluyor. Yani hem aksesuarları hem de işletim sistemi arayüzü Coca-Cola’nın kırmızısına vurgu yapacak. Ortağın hangi şirket olacağının açıklanması ve cihaz lansmanının bu çeyrekte yapılması bekleniyor.

Şirketin kendi cihazının teknik özellikleri ise henüz bilinmiyor. Fakat iş birliği yapılan firma Realme ise (Çünkü tasarım Realme 10 4G’ye benziyor) orta sınıfa hitap edeceği düşünülüyor. Realme 10 4G'de, FHD+ 6.4 inç ekran ve 5000 mAh yer alıyor. Cihaz gücünü Helio G99 yonga setinden ve 8 GB RAM’den alıyor.

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Henüz içecek devi tarafından onaylanmayan ve bu sızıntı, resmi bir açıklama olmamasına rağmen Hindistan pazarında gündemden düşmüyor. İddialar, Coca-Cola’nın akıllı telefonunu çeşitli aksesuarlar ile satışa çıkarabileceğinden bahsediyor. Yine de, resmi açıklama gelene kadar cihazla ilgili görüntü ve bilgilerin sadece sızıntı olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Apple, fiyatlara zam yaptı! iPhone 14 Pro Max 46 bin TL oldu! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bu hafta A101’e gelecek olan teknolojik ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gain üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön