26 / 04 / 2024

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.



Dünya markası Ideal Standard, sektörün önde gelen mimarlık ofislerinden Metex Design Group çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Avantgarde Collection Otel'de gerçekleşen organizasyonda, Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.


Ideal Standard, Happy Hours 2016 kapsamında 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte Metex Design Group ortaklarından Sinan Kafadar ile grubun mimar ekibini ağırladı. 


Sürekli gelişen banyo trendlerine yepyeni bir soluk getiren Ideal Standard, dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı organizasyonda banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere kadar sunduğu banyo çözümleri ile sektöre getirdikleri yenilikleri konuklarıyla paylaştı. 


Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca, Türkiye’nin en önemli mimarlık ofislerinden Metex Design Group’u ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: “Ideal Standard 200 yıllık geçmişe sahip, sektöre yön veren, trendleri belirleyen, teknoloji üreten bir firma. Happy Hours 2016 etkinliği kapsamında sektörün söz sahipleri ile bir araya gelerek tasarımlarımızı ve yeniliklerimizi paylaşmak bizim için gurur verici.”


Happy Hours 2016 etkinlikleri kapsamında, ilk olarak Arketipo Mimarlık ve ikincisinde  Metex Design Group ile bir araya gelen Ideal Standard, yıl boyunca düzenleyeceği organizasyonlarla sektörün öncü mimarlık ofisleriyle buluşmaya devam edecek.


Geri Dön