26 / 04 / 2024

İdealist GYO'nun üst yönetiminde değişiklik!

İdealist GYO'nun üst yönetiminde değişiklik!

İdealist GYO tarafından Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mustafa Ekşi, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mehmet Akif Ekşi, İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ali Demirci görevine getirildi.



İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Üst Yönetim Atamaları hakkında açıklama yaptı. 

İdealist GYO 5 Nisan 2021 tarihinde Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Sayın Mustafa Ekşi'nin, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Sayın Mehmet Akif Ekşi'nin, İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Sayın Muhammed Ali Demirci'nin atanmasına oybirliği ile karar verildi.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 05.04.2021 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin amaçlarına, belirlenmiş politikalarına uygun olarak faaliyetlerinin etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde yürütülmesi, varlık ve kaynaklarının korunması amacıyla oluşturulan Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütmek, usul ve esaslarını düzenlemek ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere;

-        Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Sayın Mustafa Ekşi'nin

-         Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Sayın Mehmet Akif Ekşi'nin

-        İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Sayın Muhammed Ali Demirci'nin atanmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir. 


Geri Dön