23 / 04 / 2024

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kerim Taş, Behçet Bölükbaşı, Özgür Akdeniz, Kazım Şanlıer ve Nadir Uzun ortaklığında kuruldu. 



İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kerim Taş, Behçet Bölükbaşı, Özgür Akdeniz, Kazım Şanlıer ve Nadir Uzun ortaklığında kuruldu. 

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
TURİZM VE TAŞIMACILIK FAALİYETLERİ a-Şirket yurt içinde veya yurt dışındaki havaalanlarında tüm yolcuların turistik gezi veya konaklama amaçlı transfer ihtiyaçlarını karşılayabilir, b-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenleyebilir, Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat verehberlik hizmetlerini yürütebilir. c. Her türlü seyahat acenteleri kurabilir, kurulmuş acentelere ortak olabilir, bayiilik veya franchising alabilir, verebilir veya sözleşmeler yapabilir, yerli ve yabancı turistlere konaklama ve tur hizmetleri sunabilir veya bu hizmeti sunan firmalarla işbirliği yapabilir, d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübilet satabilir ve bu maksatla bilet satış acenteleri açabilir. e. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapabilir, gemi ve yatkiralayabilir, kiraya verebilir. f. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Amacı doğrultusunda her türlü araç kiralayabilir, satın alabilir veya kiraya verebilir. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapabilir. Bu hizmetler için gerekli taşıtları satın alabilir, kiralayabilir gerek görülmesi halinde ithal edebilir. h. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapabilir, bu amaçla kurulmuş gerçek ve tüzel kişilere ortak olabilir, yeni şirketler kurabilir. ı. Yurt içinde ve yurt dışında sanatsal amaçlı organizasyonlar düzenleyebilir, Bu amaçla taşıma ve konaklama hizmetleri sunabilir. i. Doğa turizmi, yayla turizmi, su altı ve su üstü sporları ile kara, hava sporu için gerekli faaliyetlerde bulunabilir, taşıma ve konaklama hizmetleri sunabilir. Bu hizmetler için gerekli malzemeleri alabilir veya ithal edebilir ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön