26 / 04 / 2024

İhale başvuru mektubu örneği!

İhale başvuru mektubu örneği!

Bir ihale olduğunu ve başvuruda bulunmak istediğinizi farz edelim. Bunun için başvuru mektubu yazmanız gerekiyor. Söz konusu yazmanız gereken ihale başvuru mektubu örneği haberimizde yer alıyor...



İhale başvuru mektubu örneği!


Belli İstekliler Arasında İhale Usulünde Ön Yeterlik/ Pazarlık Usulünde Yeterlik Başvuru Mektubu Örneği;



BAŞVURU MEKTUBU



İhale kayıt numarası  :..../..../.....




(İdare Adresi)

(İşin Adı)




..................... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

(Şehir)



1.[adayın/isteklinin adı] ‘ı (bundan böyle “Başvuran” olarak anılacaktır) temsil etmeye ve onun adına hareket etmeye tam yetkili olarak ve verilen tüm yeterlik şartlarını ve bilgilerini gözden geçirip tamamını anlayarak, (işin adı) ihalesine yeterlik için değerlendirilmek üzere başvurmaktayız.


2.İdareniz ve yetkili temsilcileriniz, bu başvuru ile birlikte sunulan bildiri, doküman ve bilgileri doğrulamak için yapılan tüm sorgulama ve araştırmaları yapmaya yetkili olup, her türlü mali ve teknik konu ile ilgili olarak çalıştığımız bankalardan ve müşterilerimizden açıklama isteyebilirler. Bu başvuru mektubu, aynı zamanda tarafınızca gerekli görülmesi ve istenmesi halinde, bilgi almak üzere, bildiri ve sağlanan bilgileri veya Başvuranın kaynak, tecrübe ve yeterliliğini doğrulamak üzere, destekleyici bilgilerde adı geçen herhangi bir kuruluşun bir mensubuna veya yetkili temsilcisine yetki belgesi olarak hizmet edecektir.


3.İdareniz ve yetkili temsilcileri daha fazla bilgi için aşağıdaki kişilerle irtibat kurabilirler. İlk isim ve imzalar Başvuran adına hareket etmeye tam yetkilidirler.


İrtibat 1

(adres ve iletişim kurulabilecek birimler)


İrtibat 2

(adres ve iletişim kurulabilecek birimler)


4.Bu başvuru aşağıdakileri tam anlamış olarak yapılmaktadır:

a)İdareniz, yeterlik işlemini iptal edip tüm başvuruları reddetme hakkını saklı tutar

b)İdareniz yukarıda Madde 4(a) da belirtilen eylemlerden sorumlu olmayacaktır.

5.Aşağıdaki imza sahipleri olarak bu başvurudaki taahhüt ve bilgilerin tam, gerçek ve her detayı ile doğru olduğunu bildiririz.



İmza

İsim

Başvuran Adı/Unvanı (Ortak Girişim için Pilot veya Koordinatör Ortak)


İmza

İsim

Ortak Adı (varsa)


Geri Dön