23 / 04 / 2024

Tepekent Villaları'nda 1 milyon TL'ye satılık dubleks villa! İcradan!

 Tepekent Villaları'nda 1 milyon TL'ye satılık dubleks villa! İcradan!

Büyükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Türkoba mahallesinde bulunan Tepekent Villaları'ndaki dubleks villayı 1 milyon TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Temmuz 2012 Cuma günü yapılacak



Verilen ilan şöyle;


BÜYÜKÇEKMECE 2. İCRA MÜDÜRLÜGÜ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 

DOSYA NO: 2012 /1151 TAL.


Örnek No:27

Bir borçtan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda özellikleri yazılı taşınmazın açık arttırma suretiyle satılarak paraya çevrilmesine karar verilmiştir.

Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup adresle tebligat yapılamaması veya adresleri bilinmeyenler için de işbu satış ilanının ilanen tebligat yerine kaim olacağı ilan olunur.

TAPU KAYDI: İstanbul ili Biiyükçekmece ilçesi. Türkoba Mh., 107 Ada.3 parselde kayıtlı. 1712/193700 arsa paylı. 58 nolu dubleks mesken niteliğindeki taşınmazın tamamı Tayfun Karaçay adına kayıtlı olup taşınmaz kaydı üzerinde ipotek ve rehin hakkının olduğu görülmektedir.

İMAR DURUMU: Büyükçekmece Belediye Başkanlığının 07.03.2012 tarihli yazısında; Büyükçekmece Türkoba Mh„ 107 Ada. 3 Parselin 01.04.1996 tarih onaylı 1/1000 ölçekli Türkoba Köyü uygulama imar planı kapsamında kaldığı, E= 0.10. ayrık nizam 2 kat (H=6.50) kat olarak ayrıldığı belirtilmektedir.

GAYRİMENKULUN HALİ HAZIR DURUMU ve NİTELİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, Büyükçekmece ilçesi Türkoba-Tepekent Mh., 107 ada 3 parselinde kayıtlı dubleks villa olup, adres olarak Tepekent mevkii, Tepekent Villa Kent kompleksi içerisinde; Cumhuriyet Cd. irtibatlı Kolej Cd. Bağlantılı Erguvan Sk. Üzerinde yer alan 20 kapı numaralı 58 bağımsız bölüm numaralı dubleks villadır.

Taşınmaz D8 tipi dubleks mesken olup plan itibariyle giriş holü sağda tuvalet banyo, çalışma odası, solda mutfak, yemek odası, salon, ön ve arka cephede bahçe terasından ibaret olduğu, üst kat: hol. dört yatak odası ebeveyn banyosu, banyo tuvalet ve dört balkondan ibaret olduğu beyan edilmiştir. Katologda bodrum kat görünmemektedir. Buna göre: bodrum katın proje harici inşa edildiği sonucuna ulaşılmaktadır. Bu nedenle yerinde fiili yapılaşma dikkate alınmıştır, Bahçede yüzme havuzu mevcut olup, villa çevresi ihata duvarı üzerinde ferforje demir ile çevrilidir. Sürgülü demir kapının yanında ayrı bir giriş kapısı daha mevcuttur. Villa takriben brüt 550.00 M2 kullanım alanına sahiptir. Yerleşime yeni açılan bir bölgede, ülkenin önemli villa kent proje kapsamında yer almaktadır. Yakın çevresinde halen devam etmekte olan çok sayıda villa inşaatı mevcuttur. Ulaşımı özel araçlarla imkan dahilinde olup, belli süreler dahilinde minibüs ve İETT otobüsleri ile imkan dahilindedir. Yerleşke içerisinde bulunan ve özel eğitim kurumlarından olan Arel Üniversitesine yürüme mesafesindedir. Tepekent proje kompleksi içersinde sosyal tesis, spor sahaları, rekreasyon alanları mevcuttur. E5 ve TEM karayolu ile ula¬şım imkanına sahiptir. Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Bölge; geniş bahçe ve yeşil alanları, temiz havası, dikkat çeken villa tarzı yapılaşmasıyla rağbet gören bir yerleşim alanıdır.

MUHAMMEN BEDEL: 1.000,000,00 TL

SATIŞ ŞARTLARI:

Birinci açık arttırma: 20/07/2012 Cuma gü-nü, saat: 15.00-15.10 saatleri arasında, Büyükçekmece 2. icra Müdürlüğü’nde yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60’ını rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartı ile ençok arttırana ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa ençok arttıranın taahhüdü baki kalmak kaydı ile; ikinci açık artırma: 30/0772012 pazartesi günü, saat: 15.00-15.10 saatleri arasında, aynı yerde 2. açık artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 40’ını, rüçhanlı alacaklıların alacağı mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartı ile ençok arttırana ihale olunur. Satış peşin para iledir. Arttırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin % 20'si nisbetinde pey akçesi veya bu miktar kadar Milli bir bankanın teminat mektubunu veya bu miktar karşılığında döviz veya milli bir bankanın teyidi yapılmış bloke çekini vermeleri lazımdır. Alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi ihale bedelinden ödenir, ihale damga pulu bedeli, mevzuatın belirlediği oranda Katma Değer Vergisi, tapu alım harcı ve masrafları alıcıya ait olup, birikmiş vergiler, tapu satım harcı satış bedelinden ödenir, ipotek sahibi alacaklılar ile diğer ilgililerin (ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile 15 gün içinde Müdürlüğümüze bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları Tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır. Satış bedeli hemen veya verilen süre içinde ödenmezse İİK.nun 133.maddesi gereğince ihale fesh edilir, iki ihale arasındaki farktan ve yasal faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir. Şartname ilan tarihinden itibaren dairede açık olup, isteyen alıcıya masraf verildiğinde bir örneği gönderilebilir. Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin Müdürlüğümüzün 2012/1151 TAL. sayılı dosya numarası ile müracaat etmeleri ilan olunur.

www.bik.qov.tr B: 32026


İlan için tıklayın!


Geri Dön