28 / 03 / 2024

İhlas Gayrimenkul'den yeni şirket!

İhlas Gayrimenkul'den yeni şirket!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme, İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık ve CSSM Co. ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş. şirketi kurulacak...



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin yüzde 30, iştiraki İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık'ın yüzde 20 ve CSSM Co. LTD.'nin yüzde 50 ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş. şirketini kurmaya karar verdi.

Kurulacak İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş.'nin ana faaliyet konusu ulusal ve uluslararası piyasalarda her türlü emtianın ticaretini yapmak, bu faaliyet ile ilgili e-ticaret platformları oluşturmak, geliştirmek ve etkin bir şekilde kullanmak, ticari faaliyetlerde bulunmak bunun yanı sıra yurt içi ve yurt dışı yeraltı ve yerüstü maden ve tabi kaynakların aranması, çıkarılması, işlenmesi, e- ticaret platformları da dahil her türlü alanda ticareti, depolama, lojistiği ve bu konularda mühendislik hizmetleri dahil danışmanlık hizmetleri vermektir.

Türkiye'de kurulacak şirketle ilgili gerekli başvurular yapılacak olup, şirketin tescilini müteakip kamuoyu ile paylaşılacak.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması: 
Şirketimiz İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin %30, iştirakimiz İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık A.Ş.'nin %20 ve CSSM Co. LTD.'nin %50 ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş. şirketini kurmaya karar vermiştir. 

Kurulacak Şirketin ana faaliyet konusu ulusal ve uluslararası piyasalarda her türlü emtianın ticaretini yapmak, bu faaliyet ile ilgili e-ticaret platformları oluşturmak, geliştirmek ve etkin bir şekilde kullanmak, ticari faaliyetlerde bulunmak bunun yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı yeraltı ve yerüstü maden ve tabi kaynakların aranması, çıkarılması, işlenmesi, e- ticaret platformları da dahil her türlü alanda ticareti, depolama, lojistiği ve bu konularda mühendislik hizmetleri dahil danışmanlık hizmetleri vermektir.

Türkiye'de kurulacak şirketle ilgili gerekli başvurular yapılacak olup, şirketin tescilini müteakip kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 


Geri Dön