25 / 04 / 2024

İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü üyeleri Bizim Evler'i inceledi!

İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü üyeleri Bizim Evler'i inceledi!

Ispartakule'de 3.500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile hem yatırımcıların hem de sakin, sessiz, gürültüden uzak ve beş yıldızlı daire konforu arayanların yoğun ilgisini çekiyor.




İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü üyeleri Ispartakule Bizimevler 6'ya komşu oluyor. Ispartakule'de 3.500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile hem yatırımcıların hem de sakin, sessiz, gürültüden uzak ve beş yıldızlı daire konforu arayanların yoğun ilgisini çekiyor. İhlas Vakfı Doktorlar kulübü üyesi doktorlar, Bizim Evler 6 Gökkuşağı projesinde komşu olma yolunda ilk adımı attı. 

Kulüp Başkam Dr. Nezih Berksoy ve beraberindeki doktorlar projeyi yerinde inceledi. Berksoy, "Dünyada mekan, ahirette iman" sözü çerçevesinde kulüp üyesi 120 doktor arkadaş ile bu projede komşu olma yolunda ilk adımı bugün attıklarım ifade etti. Berksoy, projeyi İstanbullulara kazandıran İhlas Yapı'ya teşekkür ederek "Ev alma, komşu al" sözünün bir göstergesi olarak Bizimevler 6'yı herkesin gelip görmesini tavsiye ediyorum" dedi. 



Türkiye


Geri Dön