19 / 04 / 2024

İhlas Yapı 2019'a hazır!

İhlas Yapı 2019'a hazır!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "İhlas Yapı olarak 2019 yılında da ülkemizin ve milletimizin yararına olan her projede var olma gayretinde olacağız" dedi...



İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, 2018 – 2019 gayrimenkul sektörünü değerlendirdi; 


2018’de konut sektörünü canlı tutma adına büyük çaba sarf edildi. Kurdaki dalgalanmaya paralel olarak ülke ekonomimizin içinden geçmekte olduğu bu zorlu süreci atlatmak adına hükümetimiz de sektöre önemli destekler sağladı. En son, yabancı yatırımcının vatandaşlık hakkını elde edebileceği gayrimenkul alım bedelini 250 bin dolara düşürmesi, KDV ve tapu harcında indirim oranlarının devamı sektörü canlı tuttu.

Gayrimenkul sektörünün canlılığını sürdürmeye yönelik yapılan bu gibi çalışmaların kısa zamanda etkilerini hep birlikte gördük. Sağlanan desteklerle hem ekonominin çarklarının dönmesi, hem de ilk iki çeyrekte inşaat sektöründe büyümenin devamı sağlanmış oldu. 

İnşaat sektöründeki daralmaya rağmen, Ülkemiz 3. Çeyrekte 1.6 büyüme performansı sergiledi. Hükümetimizin uluslararası alanda sağladığı güçlü ekonomik ilişkiler ve dış yatırım çekme potansiyeli Türkiye’nin 2019’a güçlü bir şekilde gireceğini gösteriyor. 

İhlas Yapı olarak ülkemize, ekonomimize ve sektörümüze güvenimiz tamdır. Bunun bir tezahürü olarak, Ispartakule’de Bizim Evler 8, Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4’te inşa çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyoruz.

İhlas Yapı olarak 2019 yılında da ülkemizin ve milletimizin yararına olan her projede var olma gayretinde olacağız. Bu doğrultuda, ülke ekonomisine katma değer katacak nitelikli konut projeleri üretmeye devam edeceğiz.


Geri Dön