20 / 04 / 2024

İkinci el ev sahibi olma avantajı!

İkinci el ev sahibi olma avantajı!

Konut fiyatlarının düşüş gösterdiği 2019 ilk çeyreğinde tüketiciye ikinci el ev sahibi olmada avantajı sunuluyor.



TÜİK'in yayınladığı rapora göre inşaat maliyet endeksi yüzde 27.54 artış gösterdi, Buna göre, inşaat sektörü mevcut ve yeni yatırım projelerinde zorlanıyor. Ev alım fiyatlarının düşüş gösterdiği 2019'un ilk çeyreğinde tüketici ikinci el ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Sadece yeni değil, tüm evlerin alımında kendi geliştirdiği tasarrufa dayalı finansal yöntemlerle faizsiz ev satın alma imkanı sunan Birevim, herkesin ev sahibi olabileceğinin anahtarını ikinci el ev satın alma şansını sağlıyor. 

İkinci el evlerin daha avantajlı yatırım olduğunu söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Artık tüm sektörler, bilinçli tüketicinin bireysel ihtiyacına göre kişiselleştirilmiş çözümler üretiyor. Tüm dünyada önemli bir satış aracı haline gelen kişiselleştirme kabiliyeti, Birevim içerisinde de başarıyla uygulanıyor. Müşterimizi zorunlu bir kooperatif ya da belirli bölgelerdeki inşaatlardan ev almaya zorlamayan, aksine tamamen istedikleri yerde, istedikleri tip ve yine istedikleri faizsiz ödeme planlarıyla ev alma imkanı sunuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında, belirleyeceği istediği evi, bizlerin deneyimli ekspertiziardından doğru ve faizsiz ödeme paketimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. Çiftçi, inşaat sektöründe maliyetlerin artmasına rağmen mevcut hazır sıfır ve ikinci el ev satın alma yolunda Birevim’in sektöre hareket getirdiğini kaydetti.

İnşaat maliyet endeksi Ocak'ta yüzde 27,54 arttı!


Geri Dön