19 / 04 / 2024

Piazza AVM müşterileri ev sahibi olma şansı yakalıyor!

Piazza AVM müşterileri ev sahibi olma şansı yakalıyor!

Dünyaca ünlü markaların yeni yıla özel kampanyaları ve indirim fırsatlarını değerlendiren Piazza AVM ziyaretçileri, her 100 TL ve üzeri alışverişler için ev sahibi olma şansını da yakalıyorlar.




Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin "ev"lendiren kampanyası yoğun ilgi görüyor. Dünyaca ünlü markaların yeni yıla özel kampanyaları ve indirim fırsatlarını değerlendiren Piazza AVM ziyaretçileri, her 100 TL ve üzeri alışverişler için ev sahibi olma şansını da yakalıyorlar. Ziyaretçiler, her 100 TL ve üzeri alışverişlerinde kendilerini ev sahibi yapacak kampanya için bir çekiliş hakkı elde ediyorlar. 


Dünyanın tatlarını, modasını ve eğlencesini bölge halkının ayağına getiren Karadeniz'in eıı büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza AVM'nin ziyaretçileri, yaptıkları alışverişleri belgeleyen fiş ya da faturalarını danışma birimine teslim etmek için uzun kuyruklar oluşturuyorlar. 


Tamamen ücretsiz olan Piazza Club kart formunu doldurarak çekiliş hakkı elde edenler, hayallerini süsleyen lüks konuta bir adım daha yaklaşıyorlar. 


Şanslarını artırmak isteyenler ise 100 TL ve üzeri her alışverişleri için çekiliş kuponu alabiliyor lar. 

Hesaplı alışverişi adeta taçlandırarak daha cazip hale getiren yeni kampanya Milli Piyango İdaresi'nin izniyle gerçekleştir iliyor. Körfez Mahallesi, Atakum'da 2+1 lüks bir daire sahibi olmak isteyenler, 11 Kasım 2013 tarihinde başlayan bu kampanyadan 17 Şubat 2014 tarihinde kadar fay dalanabilecekler. 27 Şubat 2014 tarihide Samsun Piazza AVM'de halkın da izlemesine açık olacak çekilişin ardından lüks daire sahibini bula cak.  



Olay Gazetesi


Geri Dön