19 / 04 / 2024

AXİS AVM ziyaretçilerine BMW X1 sahibi olma şansı sunuyor!

AXİS AVM ziyaretçilerine BMW X1 sahibi olma şansı sunuyor!

Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor. Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor...




Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.  

27 Aralık 2013 – 9  Mart 2014 tarihleri arasında yolu Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor.


Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve bowling salonu bölgenin eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Vizyon filmlerinin gösterimde olduğu 10 sinema salonu, 1300m²'lik Bowling ve Bilardo Salonu, hemen her alanda hizmet veren 99 mağazası ve 8 kiosku ile yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.

Otomobil sahibi olma hayali kuranlara da şans kapısını Axis aralıyor. Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 27 Aralık 2013 – 9  Mart 2014 tarihleri arasında ziyaretçilerini BMW X1 sahibi olmaya çağırıyor. 

Axis AVM’nin BMW X1 kampanyası için düzenlenecek çekilişe AVM mağazalarından toplamda 75 TL ve katları tutarında harcama yapan herkes katılabiliyor. BMW X1 sahibi olmaya hak kazanan talihli 17.03.2014 tarihinde saat 15.00’da Axis AVM'nin giriş katında yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Talihlinin, kendisine yapılacak bildirimi takiben 15 gün içerisinde otomobilini teslim alması gerekiyor. 

Axis Kağıthane AVM Hakkında: 

21 yıllık sektörel birikimiyle endüstriyel tesis, ofis ve konut alanında geliştirdiği yüksek kaliteli mimari ve inşa ettiği özgün yaşam alanlarıyla markalı konut sektöründe fark yaratan Sur Yapı ile orman endüstrisi, kişisel bakım ürünleri, kimya, kâğıt sanayi ve liman işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren Hayat Holding ortaklığında hayata geçen Axis, Kâğıthane’nin ilk alışveriş merkezidir. 

Ali Naz Bayan, Ali Naz Erkek, Altın Makas, Altın Yıldız, Antep Lahmacun, Arçelik, Armine, Atasun Optik, Avea, Avva, Ay Yıldız, Axis Eczane, Batik, Bedline, Bereket Döner, Beyce Döner, Bosch, Burger Kıng, Burger Kıng-Dondurma, Carwax, Chocokeyif, Coffee Shop Company, Colıns, Çiğköftem, Çöpçü Gıda, Çörekotu, De Facto, Derimod, Eklercim, English Home, Esse Ev Ürünleri, Eşarp, Flo, Flormar Kozmetik, Green Salad, Gülaylar Altın, HRC, Kiğılı, Koçak Gold, Koton, Köfteci Ramiz, KRC, Kumpir Box, Lavazza, LC Waikiki, Mado, Magic Corn, Mavi, Maxi Dry, Media Markt, Mr. Toaster, Penti, Pinkswans, Playland Oyuncak, Quantum Saat, Shaka, Siemens, Soobee, Süvari, Tatil.com, Tavvuk, Tefal, Teknostop, Tobacco Shop, Turkcell, Uyum Market, Waffle Art, Watsons, Yves Rocher gibi alanında lider onlarca marka bulunmaktadır. 


Geri Dön