24 / 04 / 2024

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti!

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti!

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan A. KARTAL, Erzincan İlinde yönetim danışmanlık hizmetlerini yürütmekte olduğumuz sitelere ziyarette bulundu.



Site yönetim çalışanları ile değerlendirme toplantıları yapan KARTAL “Sakin odaklı çalışarak, farklı kültürlerden gelip sitelere yerleşen sakinlerin komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi, ortak yaşam bilincinin oluşturulması ve ortak alanların korunması bilincini sakinlerde oluştururken, memnuniyetin daha da artması için tam bir hizmet anlayışı ile hizmetlere devam edeceğiz” diye konuştu.



Hizmet verilen ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden KARTAL Kavakyolu Belediye Başkanı Sayın Fikret KESKİN’le sitelerin eksiklikleri ve talepleri hakkında görüşmüş, bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı şükranlarını belirtmiştir. Önümüzdeki günlerde sakinlere teslimi yapılarak hizmete başlanılacak Erzincan Geçit Toki Konutlarında Geçit Belediye Başkanı Sayın Metin BAL ile birlikte sahayı gezip incelemede bulundu.


Ziyaretleri sırasında kısa süre önce göreve yeni atanan Erzincan Valisi Sayın Süleyman KAHRAMAN’ ı makamında ziyaret eden KARTAL, bölgedeki site yönetimleri hakkında bilgi verip, yeni görevinde başarılar diledi.


Boğaziçi Yönetim


Geri Dön