20 / 04 / 2024

İlhan Kartal kimdir

İlhan Kartal kimdir

M Plus Toplu Konut Yönetim Şirketi'nin sahibi İlhan Kartal, tartışma konusu olan yüksek aidatlar ile ilgili konuştu.

İlhan Kartal: Asansör bakımı öncelikli konumuz!

Yönetim hizmeti sunulan sitelerin idari ve mali konularının görüşüldüğü aylık olağan Site Müdürler Toplantısında Asansör Bakımı, Yangın Söndürme sistemler ile Hidrofor Sisteminin Bakımı konuları ele alındı

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti!

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan A. KARTAL, Erzincan İlinde yönetim danışmanlık hizmetlerini yürütmekte olduğumuz sitelere ziyarette bulundu.

İlhan Kartal, Cuma İçten'i ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş nin Diyarbakır ilinde yönetim hizmeti sunduğu Çöl Güzeli ve Üç Kuyular Sitelerini ziyaret eden Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten tarafından ağırlandı.

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Ahmet Bilgi, İlhan Kartal'ı ziyaret etti. İstanbul İl Müftülüğü Yardımcılığı görevine getirilen Başakşehir İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi’den Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal’ a Veda Ziyaretinde bulundu.

Başakşehir Engelliler Derneği İlhan Aydın Kartal'ı ziyaret etti!

İlhan Kartal bünyesinde 10 civarında engelli çalıştırdığını ve de çalışma arkadaşı olarak gayet uyumlu bir bir profil çizdiklerini performanslarından memnun oldukları için yıllardır çalıştıklarını belirtti.

İlhan Kartal Tuzla Belediye Başkanı Ali Şadi Yazıcı'yı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, Tuzla Bölgesi Siteleri Site Yönetim Müdürleri ile birlikte 30 Martta gerçekleşen yerel seçimlerde Tuzla’da ikinci kez seçilen Başkan Ali Şadi Yazıcı'yı ziyaret etti.

İlhan Kartal 23 Nisan mesajı yayınladı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için mesaj yayınladı. Kartal 'çocukların barış ve huzur içinde yaşamasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım' dedi.

İlhan Kartal, Ahmet Haşim Baltacı'yı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 2 hafta önce gerçekleşen yerel seçimlerde Arnavutköy halkının yeniden seçtiği Başkan Ahmet Haşim Baltacı’yı makamına giderek tebrik ziyaretinde bulundu.

İlhan Kartal, Temel Karadeniz'i ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ve Şirket Müdürleri 2 hafta önce gerçekleşen yerel seçimlerde Küçükçekmece halkının seçtiği Başkan Temel Karadeniz’i makamına giderek tebrik ziyaretinde bulundu.

İlhan Kartal kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kurulan Boğaziçi Yönetim A.Ş’nin Genel Müdürü’dür. İlhan Kartal, Boğaziçi Yönetim A.Ş.’den önce İstanbul Halk Ekmek A.Ş. ve BİMTAŞ’ta görev yaptı. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Kartal kimdir? İşte

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'dan yeni yıl mesajı!

Yönetim Hizmeti Danışmanlığı ve Müşavirliği Şirketi olarak 1997 yılından beri Türkiye’de kurulan ilk profesyonel site yönetim hizmetleri veren şirketi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'dan yeni yıl mesajı...

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Orhun Kartal Kimdir?

Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal’ın mesleği nedir? Orhun Kartal hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Orhun Kartal kimdir?

Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur. İşte Orhun Kartal'ın biyografisi..

Orhun Kartal kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlker Kayhan kimdir? İlker Kayhan, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlker Kayhan'ın biyografisi...

Hesaplar karıştı, aidatta pusula şaştı!

M Plus Toplu Konut Yönetim Şirketi'nin sahibi İlhan Kartal, tartışma konusu olan yüksek aidatlar ile ilgili konuştu.

İlhan Ocaklı kimdir?

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

Tekin Esen kimdir?

Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı. Peki, Tekin Esen kimdir?

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İlhan Kartal kimdir Haberi

İlhan Kartal kimdir

M Plus Toplu Konut Yönetim Şirketi'nin sahibi İlhan Kartal, son günlerin tartışma konusu olan yüksek aidatlar konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yeni Akit Gazetesi'nden Mehmet Canıtatlı'nın haberine göre, “Kimse maliyet artışlarını bahane ederek aidatlara fahiş oranda zam yapamaz” diyen 25 yıllık tecrübeli yönetici İlhan Aydın Kartal, yapılabilecek en yüksek zam oranının enflasyonun bir miktar üzeri olabileceğini açıkladı.

''Bu hesap bilmemezlik''

Maliyetleri artıran gelişmeler hakkında konuşan Kartal, “Elektriğin bundan 6 ay öncesine kadar her işletme bütçesinde ortalama yüzde 10-12’lik karşılığı vardı. Ancak sonbahardaki zamlarla birlikte bu oran yüzde 20’lere kadar çıktı. (En az 5-6 puanlık artış) Güvenlik, temizlik, teknik işler ve idari işler kalemlerinde de maaş zamları oldu. Özellikle temizlik işlerinde asgari ücrete gelen yüzde 26’lık zam işverenlerin gözünde bir yük olarak görüldü....