24 / 04 / 2024

İmaj Garden Zekeriyaköy'de yüzde 20'ye varan indirim! 386 bin dolara!

İmaj Garden Zekeriyaköy'de yüzde 20'ye varan indirim! 386 bin dolara!

Firma: İmaj İnşaat

Proje: İmaj Garden Zekeriyaköy

İmaj İnşaat, İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinde lansmana özel yüzde 20'ye varan indirim uyguluyor



İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de hayata geçireceği ve toplam 46 lüks villadan oluşan  İmaj Garden Zekeriyaköy  ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Projelerde Haziran sonuna kadar lansmana özel yüzde 20’ye varan indirim fırsatları bulunuyor. İmaj Garden Zekeriyaköy projesinde konut fiyatları 386 bin dolar ile 1 milyon 600 bin dolar arasında değişiyor.


İmaj İnşaat, son dönemin gözde lokasyonlarında Zekeriyaköy’de hayata geçirecekleri İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinin lansmanını Mayıs ayında gerçekleştirdi. Toplamda 46 adet bağımsız bölümden oluşacak olan Zekeriyaköy projesi, site olarak planlandı ve 12 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Projede müstakil villa, ikiz villa, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak çeşitli alternatifler bulunuyor. Villa tipi yapıda, 2+1’den 5+1’e kadar dubleks ve çeşitli özellikteki villa seçenekleri içeren Zekeriyaköy projelerinin 600 metrekarelik sosyal alanı içinde açık yüzme havuzu, mini aquapark, sauna ve buhar odası, yürüyüş parkuru ve fitness merkezi, karaoke salonu, oyun odası, 20 kişilik özel cep sineması, mini golf, mini futbol sahası, basketbol ve tenis sahaları gibi çeşitli sosyal tesisleri de bulunuyor. Geniş peyzaj alanları ile doğal yaşamla ilintili, modern tasarımlı, birinci sınıf malzeme ve iyi işçilik kullanılacak projede A+ müşteriler hedefleniyor. Zekeriyaköy’ün deprem açısından güvenli bir bölge olmasına rağmen projenin depreme dayanıklı olmasına da özen gösteriliyor.


Bölgede 15 civarında firmanın projesinin olduğunu belirten,  İmaj İnşaat  Genel Müdürü Hasan Aras Zekeriyaköy projeleriyle ilgili şunları söyledi: “Yeşil alan kullanımı, sosyal alanlara verilen önem ve kaliteli işçilik gibi özelliklerimizle İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projemizle bölgede ilk 3’e girmeyi hedefliyoruz. Projemizi daha yeni duyurmamıza rağmen şimdiye kadar gelen taleplerden memnunuz, yaklaşık yüzde 40 satışımız oldu.”


Lansmana özel ödeme seçenekleriyle ilgili olarak da İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras şu açıklamayı yaptı: “Ödeme seçeneklerimizde yüzde 5 veya yüzde 50 peşin ya da tamamı peşin şeklinde sınıflamalar yaptık. Ayrıca lansmana özel %10-15-20 indirimlerimiz de var. Mesela yüzde 5 peşinat, yüzde 75 banka kredisi, kalanı 5 eşit taksit şeklinde bir ödeme planında lansmana özel yüzde 10 indirim de yapıyoruz ya da yüzde 50 peşinat, yüzde 50 banka kredisi ödeme planında lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatımız var. Tamamı peşin ödemelerde ise yine lansmana özel yüzde 20 indirimimiz bulunuyor. Bunun yanısıra Denizbank tarafından İmaj İnşaat’a özel verilen mortgage kredisinin faiz oranı 0,87’ye sabitlendi.”


Zekeriyaköy’deki villa projelerinin yanı sıra, geçen sene residence olarak konumlandırılan Levent Life 1 projesinin devamı niteliğinde, Levent Life 2 residence projesinin de bu yıl içinde hayata geçeceğini söyleyen Aras, projeyle ilgili detay çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Levent Life 2 projesinin, bir öncekinde olduğu gibi, hem lokasyonu hem de inşaatın kalitesi yönünden oldukça rağbet görmesini beklediklerini belirten Aras, residence projelerinin farklı lokasyonlarda devam edeceğini söyledi.


0212 202 99 66

 

http://www.imajgarden.com/


projeye sor



Geri Dön