23 / 04 / 2024

İMO Bursa Şubesi üyeleri dayanışma gecesinde buluştu!

İMO Bursa Şubesi üyeleri dayanışma gecesinde buluştu!

Gecede konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, İMO Bursa Şubesi 'nin inşaat mühendislerinin haklarının savunulması ve korunması konusunda yegane kurum olduğunu hatırlata




İMO Bursa Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma gecesi, bu yıl Çelik Palas Hotel'de çok sayıda davetlinin iştirakiyle yapıldı. Geceye CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli'nin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün ve Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri ile çeşitli meslek odalarının başkanları ve yöneticileri katıldı.


Gecede konuşan İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, kendilerini yalnız bırakmayan meslektaşlarına teşekkür ederek, "Yerelde ve genelde mesleğimiz ve meslektaşlarımızın haklarının korunması başta olmak üzere kent ve ülke meselelerine katkı koyma ve çözüm üretme amacı güden şubemiz, gelinen noktada ülke genelinde tanınırlığı ve saygınlığı en yüksek akademik meslek odalarından biri olmayı başarmıştır" diye konuştu.


Akyıldız, ayrıca İMO Bursa Şubesi'nin inşaat mühendislerinin haklarının savunulması ve korunması konusunda yegane kurum olduğunu hatırlatarak, "İMO Bursa Şubesi olarak meslektaşlarımızın haklarının savunulması ve korunması önceliğimiz olmuştur. Mesleğimiz ve meslektaşlarımıza sahip çıkacak adil ve tarafsız herhangi başka bir kurum olmadığını hatırlatır, her ne pahasına olursa olsun meslektaşlarımızın meslek odalarına sahip çıkması gerektiğini bilmenizi isterim" dedi.


Konuşmaların ardından İMO Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri tarafından meslekte 25'inci ve 40'ıncı yıllarını dolduran üyelere plaketleri takdim edildi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön