19 / 04 / 2024

Basri Akyıldız kimdir

Basri Akyıldız kimdir

Orhangazi Lider Gazetesi köşe yazarı olan Muammer Yolcu bugünkü yazısında Bursa'daki inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte Yolcu'nun o yazısı..

İMO Bursa Şubesi'nin öğrencileri sertifikalarını aldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi´nin, yeni mezun olan üyelere ve inşaat mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Mesleğe Hazırlık Kursu´nu başarıyla tamamlayan 65 katılımcı sertifikalarını aldı.

Bursa'da inşaat sektörü yatırımları artıyor!

Yıllık ortalama yüzde 5,9 büyüme gerçekleştiren inşaat sektörü, 2014 yılında yüzde 4,5-5 büyüme gerçekleştirdi. Fakat dolarda yaşanan artış inşaat sektörünün 2015 yılının ilk yarısında büyüme hızını düşürdü.

Basri Akyıldız: Dönüşümde öncelik can güvenliği olmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, kentsel dönüşümün devlet katkısı olmadan yapılamayacağını belirterek, can ve mal güvenliğinin ön plana çıkması gerektiğini söyledi.

Şiddetli lodos Bursa'da evlerde ciddi tahribata yol açtı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yoğun kar ve yaşanan şiddetli lodosun Bursa’da ciddi tahribata yol açtığını söyledi..

2015'te inşaat sektörü büyümeye devam edecek!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa'da bina stokunun büyük kısmının çarpık ve kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi.

İnşaat sektörü 2015 yılında büyüyecek!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa’da bina stokunun büyük kısmının çarpık ve Kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm inşaat sektörünü büyütecek!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa'da bina stokunun büyük kısmının çarpık ve kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi.

Basri Akyıldız: Bursa'da binaların çoğu kaçak!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Bursa'da bina stokunun büyük kısmının kaçak yapılardan oluştuğunu, kentsel dönüşümle birlikte hareketlenecek inşaat sektörünün 2015 yılında büyüyeceğini söyledi.

İnşaatlara yapılan denetimlerle alışkanlıklar değişti!

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ile birlikte başlayan denetimler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yapılan denetimler sayesinde bazı alışkanlıkların değiştiğini söyledi..

Bina riskliyse 90 günde yıkılacak!

Bina riskliyse 90 günde yıkılacak. Basri Akyıldız, riskli yapı denetimi için başvuran vatandaşların binasının riskli olması durumunda kanunen 90 gün içerisinde yıkılması gerektiğine dikkat çekti.

İMO: İnşaat sektörü yeniden dizayn edilmeli!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Basri Akyıldız, sektörde iş güvenliğinin sağlanması için denetimlerin sık yapılması gerektiğini belirtti..

Basri Akyıldız kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Basri Akyıldız kimdir? Basri Akyıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Basri Akyıldız, ne zamandan beri başkan olarak hizmet veriyor?

Basri Akyıldız: Yıldırım kentsel dönüşümün en çok ihtiyaç duyulduğu ilçe!

MO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, "Yıldırım, kaçak ve çarpık yapılaşma sebebiyle kentsel dönüşümün en çok ihtiyaç duyulduğu ilçelerimizin başında geliyor bu yüzden başkanımızın sorumluluğu çok büyük" dedi...

Basri Akyıldız: İnşaat sektörünün denetim altında olması gerekiyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin'i ağırladı. İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, "İnşaat sektörünün bir an önce yeniden denetim altına alınması gerekiyor" dedi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Basri Akyıldız kimdir Haberi

Basri Akyıldız kimdir

17 Ağustos depreminin ardından, Gündeme gelen ve büyük çabalar sonucu çıkartılan 6306 sayılı madde, Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi, hakkında kanun ile Türkiye'de ciddi bir kentsel dönüşüm faaliyeti başladı. 

Kentsel gelişmenin, Toplumsal ekonomik ve mekansal olarak yeniden ele alındı. 

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, canlandırma, sağlıklaştırma veya yeniden yapılandırma için proje üretilmesi ve uygulamasıyla başlayan kentsel dönüşüm süreci Bursa'da önemli bir noktaya ulaştı. 

Bursa'nın bir çok ilçesinde inşaat sektörü oldukça hızlandı. 

Enflasyondan etkilenen sektör; Özellikle arsa payına giden, Maliyetlerin aslında çok etkilenmemesine rağmen, Fiyatlar oldukça arttı, 6306 sayılı madde risk altında olan alanları belirtiyor. 

Ve kentsel dönüşüme sokuluyor. 

Buda aslında kısır bir döngüyü canlandırmış oluyor. 

Şehre yakın yerlerin çoğu kesimlerinde bu husus oldukça işlemesi, Sektörün bir başka yaşam alanları...