18 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat 49 yaşında!

İnanlar İnşaat 49 yaşında!

1965 yılında İnan İnşaat adıyla İstanbul’da başlayan hikayesine; 220’nin üzerinde proje, sayısız uluslararası ödül ve sektörde birçok ilki sığdırmayı başaran İnanlar, 2014 yılı itibariyle 49. yılını kutluyor...



“İnsan için tasarım” ilkesinin rehberliği ile bugün Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri konumuna ulaşan İnanlar, sektörde bölgesel liderlik vizyonu ile dünya standartlarında projeler üretmeye devam ediyor…

İnanlar’ın yarım yüzyıllık başarısının  ardında, müşteri odaklı ve güven merkezli yönetim yaklaşımı yatıyor. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan’ın "Profesyonel insanlar ne yaparlarsa yapsınlar, merkezine insanı koymadan yapacakları işlerin bir ayağı hep eksik olacaktır..." sözü, İnanlar’ın 49 yıldır değişmeyen “İnsan için tasarım” felsefesini belki de en iyi şekilde özetliyor. Tüm ihtiyaçları ve beklentileri ile “insan”ı merkezine alan projeler, İnanlar’ı farklı kılan belki de en önemli özelliği.

İnanlar’ın en büyük gurur kaynağı ise İnanlar ismine duyulan büyük güven. İnsan odaklı anlayışı ile 49 yılda 220’nin üzerinde projeye imza atan İnanlar, verdiği tüm sözleri yerine getirmesi, projelerini söz verdiği zamanda, söz verdiği şekilde teslim etmesi ile tanınıyor. Yarım yüzyıla dayanan bu dürüst ve prensipli çalışma anlayışının karşılığını, Türkiye’de çok az şirketin sahip olduğu bir güven ile alıyor. 

İnanlar’a duyulan bu güven ve beğeni sadece Türkiye ile sınırlı kalmıyor. Dünyanın en prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri International  Property Awards’tan, İnanlar son iki yılda 5 ödülle geri dönmeyi başardı.  Dünyanın emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren en başarılı kurumlarını buluşturan organizasyonda ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşayan İnanlar, müşterilerinin kendisine duyulan güveni de fazlasıyla karşılamış oldu.

Yapı sektöründe oluşturduğu bu güven ve hizmet standardını daha çok alanda Türkiye ile paylaşmayı hedefleyen İnanlar, 2013 yılı itibariyle İnanlar Renault ve Dacia markalı otomobillerin yetkili satış ve servis hizmetleri sağlayıcısı rolünü üstlendi. Otomotiv sektöründe de lider ve saygın kuruluşlar arasına girmeyi hedefi ile müşterisine verdiği değer politikasını, bu iki önemli markanın 1. el ve 2. el satış işlemlerine ve servis hizmetlerine aynen taşıdı. 

İnanlar’ın eşsiz deneyimi, ürettiği projelere sadece kalite değil, yatırım değeri de katıyor. Bir İstanbul uzmanı olan İnanlar, şehrin gelişim potansiyeli en yüksek lokasyonlarını ustalıkla belirliyor, değerini hızla artıran projeler üretiyor. Fulya’daki Terrace Fulya ve Şişli’deki Terrace Feri’den sonra 3. köprü ve 3. havalimanı ile değerlerini şimdiden katlayan Zekeriyaköy projeleri bu başarının en göze çarpan örnekleri.  Huzur ve konforla yaşanacak bir yuva arayanlar gibi gayrimenkulü sadece bir yatırım aracı olarak görenlere de eşsiz çözümler sunan İnanlar, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek projelerini üretmeye 49 yıldır devam ediyor.




Geri Dön