25 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satış ofisi!

İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satış ofisi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Asl-ı Bahçe

İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satış ofisi adres ve iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Dairelerin teslime hazır durumda olduğu proje Anadolu Yakası'nın Kartal ilçesinde hayata geçirildi...



İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satış ofisi bilgilerinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projede satışlar devam ediyor.


İnanlar İnşaat imzası ile Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılan Aslı Bahçe, 17 katlı tek blok olarak planlandı. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.


Aslı Bahçe ulaşım olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor. Projenin TEM Otoyolu'na uzaklığı 5 dakika, Kartal metro istasyonuna, Kartal Adliye Sarayı'na uzaklığı 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


17 bin 695 metrekare inşaat alanı bulunan Aslı Bahçe Projesi, kademeli bahçeler, yüzme havuzu, cafe, dinlenme alanları, çocuk oyun parkı, açık / kapalı otopark gibi alanlara da sahip.


Banka kredisi ile taksitlendirme yapılabilen Aslı Bahçe Evleri'nde yer alan 1+1 daireler 64 metrekare, 2+1 daireler 119 metrekare, 3+1 daireler ise 228 metrekare büyüklüğünde.


 İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satış ofisi!


İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satış ofisi


İnanlar İnşaat Aslı Bahçe satış ofisi adres : Akşemsettin cad. No:56 Uğur Mumcu Kartal / İSTANBUL


Telefon: (0216) 475 17 47

Web adresi: www.aslibahce.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön