23 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat'tan 7 yeni proje!

İnanlar İnşaat'tan 7 yeni proje!

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan İnanlar İnşaat, İstanbul'un dört bir yanında her keseye uygun geliştirdiği insan odaklı projelere yenilerini ekliyor. İnanlar İnşaat, bu yıl devam eden 7 projeye ek olarak 7 yeni projeye daha başlıyor.



Yaz aylarında Beylikdüzü'nde 800 dairelik hesaplı bir projeye başlayacak olan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan. herkesin daire sahibi olması için metrekaresi 1.200 liradan konut üretmeyi hedeflediğini açıkladı. Seçim öncesi konut piyasasındaki bereketin seçimden sonra da devam edeceği inancını dile getiren Serdar inan, Mehmet Canıtatlı'ya dikkat çekici tespitlerde bulundu, işte İnan'ın ağzından yeni projeler... 


 HESAPLI DAİRELER

İstanbul genelinde 7 projemizin inşaatı devam ediyor. 7 yeni proje için de hazırlık yapıyoruz. Beylikdüzü'nde hesaplı-uygun fiyatlı konut projesi geliştirdik. Ambarlı yolu üzerinde Marmara Mahallesinde yükselecek iki etaptan oluşacak projede 800 daire yer alacak. Dairelerin büyük bir kısmı denizi görecek. Şu anda Zekeriyaköy, Halkalı, Atakent ve Basın Ekspres yolu üzerinde projelerimiz var. Kartal'da da yeni bir proje için görüşmelerimiz tamamlanmak üzere. Seyrantepe'deki arsamız üzerinde geliştirmeyi düşündüğümüz projede teknik süreçler devam ediyor. 


BAĞDAT'A 3 PROJE 

Kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'yle girdik. Şu anda 3 projemiz var. 24 daire sakini birleşip bizimle görüştüğünde kendilerine her yönüyle yaşanılır  2 milyon dolarlık lüks bir daire inşa ediyoruz  En um kattakı dairelerde kazancımız oluyor. Basın express yolu üzerinde 25 bin metrekarelik alanda geliştirdiğimiz 21 katlı 160 bağımsız üniteden oluşan homeofis projesini lansmana çıkmadan otel zinciri olan Suudi bir yatırımcı grubuna sattık.


10 BİN SOSYAL KONUT


 İstanbul'da bugüne kadar 120 binada imzamız var. Ama bir hedefim daha var. Bunu da ilk kez Yeni Akit okurlarıyla paylaşmak istiyorum. Standart ve hızlı üretilecek konutla' hayal ediyorum. Ancak böyle bir proje için arsa bulmak çok zor. Bu alanda başarılı çalışmalar yapan TOKİ'nin imkanları oldukça geniş.



Yeni Akit


Geri Dön