18 / 04 / 2024

İnanlar Terrace Mix Evleri ödeme koşulları!

İnanlar Terrace Mix Evleri ödeme koşulları!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen proje 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İnanlar Terrace Mix Evleri ödeme koşulları kapsamında İstanbul'da ev sahibi olmak için 15 bin TL peşinat öngörülüyor.



Terrace Mix Evleri daire tiplerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede daire büyüklükleri ise 34 metrekareden başlayıp 230 metrekareye kadar yükseliyor.


İnanlar  Terrace Mix  Evleri ödeme koşulları bayram sonuna kadar geçerli avantajlarla sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor. 


20 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Esenyurt Terrace Mix Konutları'nda sosyal kullanım alanları arasında projede açık ve kapalı havuzlar, yürüyüş yolu, güneşlenme terası, kapalı çocuk havuzu, kardiyo, çocuk oyun alanı,Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, otopark ve fitness gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


İnanlar Terrace Mix Evleri ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 peşinatla, 1 yıl sonra ödemelerde ise yüzde 15 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Bayram sonuna kadar sürecek olan kampanyada 36 aya  yüzde 0,67 ve 60 aya yüzde 77  banka oranı seçenekleri uygulanıyor.


Terrace Mix Konutları'nda fiyatlar 150 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor. Projede eşyalı stüdyo daire tipleri bulunuyor. 


Terrace Mix ulaşım bilgisi kapsamında E-5'e 500 metre, Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre ve  Marmaray Projesi'ne 17 kilometre mesafede konumlandırılıyor.


Terrace Mix Evleri satış ofisi

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön