26 / 04 / 2024

Terrace Mix ulaşım

Terrace Mix ulaşım

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi Sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesini inceledi. İşte o yazı....

İnanlar Terrace Mix Evleri ödeme koşulları!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen proje 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İnanlar Terrace Mix Evleri ödeme koşulları kapsamında İstanbul'da ev sahibi olmak için 15 bin TL peşinat öngörülüyor.

Terrace Mix Esenyurt'ta 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Terrace Mix Evleri örnek daire!

Toplam 945 adet dairenin yer aldığı Terrace Mix Rezidans projesinde daireler 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Terrace Mix Evleri örnek daire görselleri...

Terrace Mix Konutları nerede?

İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix Esenyurt Evleri 'nde yer alan daire fiyatları 130 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiyor. Peki Terrace Mix Konutları nerede?

Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix projesi Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, E-5'e 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları ne kadar?

Terrace Mix Evleri iletişim!

Terrace Mix Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor.

Esenyurt Terrace Mix Konutları adres!

İnanlar İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda 130 bin TL'lik stüdyo daireler eşyalı olarak satılıyor. Esenyurt Terrace Mix Konutları adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Terrace Mix Evleri ulaşım!

Terrace Mix Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat imzası ile inşa edilen projede aylık 1.150 TL taksitler ile konut sahibi olabilmek mümkün.

İnanlar İnşaat Terrace Mix daire fiyatları!

İnanlar İnşaat Terrace Mix daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Terrace Mix projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Terrace Mix'te ayda 1.150 TL'ye dayalı döşeli stüdyo daire!

İnanlar’ın Esenyurt-Beylikdüzü bölgesindeki projesi Terrace Mix’in, yeni kampanyasının lansmanı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yapıldı. Terrace Mix'te ayda 1.150 TL'ye dayalı döşeli stüdyo daire...

Terrace Mix ulaşım

Terrace Mix ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şu şekilde: Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/ Esenyurt, - İstanbul...

Terrace Mix Esenyurt Evleri! 103 bin liraya!

Terrace Mix Esenyurt Evleri projesinde ev fiyatları 103 bin liradan başlıyor. Terrace Mix Esenyurt Evleri projesinde banka kredili olarak ya da 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Terrace Mix Esenyurt Konutları! Ekim'de teslim!

Terrace Mix Esenyurt Konutları projesinde teslimler bu yılın Ekim ayında başlıyor. Terrace Mix Esenyurt Konutları projesinde 945 adet konut ve 27 adet dükkan yer alıyor...

Terrace Mix Esenyurt ödeme planı!

Terrace Mix Esenyurt ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için vadelendirme yapılıyor. Terrace Mix projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve de 3+1 konut seçenekleri yer alıyor

İnanlar Terrace Mix ulaşım!

Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 945 adet daire bulunuyor. İnanlar Terrace Mix ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Terrace Mix'te 1+0 ve 1+1 dairelerde yatırım fırsatı!

İnanlar’ın Terrace Mix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalıyor, şıklığı, fonksiyonellik ile bir arada sunuyor. 1+0 ve 1+1 daireler küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avantajları sunuyor.

Atakent Terrace Tema ulaşım bilgileri!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Terrace Tema projesi 78 bin 856 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Atakent Terrace Tema ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

İnanlar Terrace Tema ulaşım!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Terrace Tema projesi Küçükçekmece ‘de 78 bin 856 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İnanlar Terrace Tema ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Terrace Mix'te şimdi yatırım zamanı!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mix projesinde toplam 945 adet daire bulunuyor. Proje "Terrace Mix'te şimdi yatırım zamanı" sloganıyla yoluna devam ederken daireler 139 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Terrace Mix Evleri ulaşım!

Esenyurt Terrace Mix Evleri ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Terrace Mix İstanbul'da ayda 1.150 TL'ye!

Terrace Mix İstanbul'da ayda 1.150 TL'ye daire sahibi olunabiliyor. 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede daireler 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Terrace Mix'te hayatınıza yatırım yapın!

İnanlar İnşaat'ın hayata geçirdiği proje Terrace Mix Residence'ta dayalı döşeli evler ayda 1150 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Stüdyo dairelerin fiyatları 130 bin TL'den başlıyor.

Terrace Mix Evleri ulaşım!

Terrace Mix Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat imzası ile inşa edilen projede aylık 1.150 TL taksitler ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Terrace Mix Esenyurt adres!

Terrace Mix projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede aylık 1.150 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte Terrace Mix Esenyurt adres bilgileri...

Terrace Mix'te ayda 1.150 liraya!

Terrace Mix projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden projede aylık 1.150 lira taksit ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Terrace Mix ulaşım

Terrace Mix ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şu şekilde: Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/ Esenyurt, - İstanbul...

Terrace Mix ödeme seçenekleri

Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Terrace Mix ödeme seçenekleri kapsamında sıfır peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Proje lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor...

Terrace Mix ulaşım Haberi

Terrace Mix ulaşım

Esenyurt'ta İnanlar inşaatın geliştirdiği Terrace Mix projesi hemen teslim. Böylece hem evinizi hem komşunuzu seçebiliyorsunuz.


Türkiye inşaat sektöründe en az rastlanan şey nedir diye sorsalar cevabı hiç düşünmeden veririm; mimar olan konut geliştiriciler. Mimarinin ne olup, ne olmadığını anlayabilen müteahhit firmalar. Sektörün son 10 yılının büyük oyuncularına baktığımızda her geçen yıl, yönetim kurulu başkanı inşaat mühendisi olan firmaların arttığını görürüz. Nitekim okullu bakış açısı da projelere yansıdı. Adeta son yıllarda konut projeleri evrim geçirdi. Şehircilik anlayışıyla ilgili aynı cümleyi kurmak ne yazık ki hâlâ mümkün değil. Ne de olsa eskiden şehir plancıları mimarlık fakültesinden seken öğrencilerden yetişiyorken şimdilerde nihayet- şehir bölge planlama başlı başına tercih sebebi haline geldi. Bu hafta mercek altına alacağımız proje Terrace Miks. Projeyi geliştiren firma İnanlar...